çok yüksek kullanıyor bende i 5 9400f var 60 larda falan oyun içi1920 1080 oynuyorum oyunu alt tab attıgım zaman yuzde 40 50 arası oluyo
çok yüksek kullanıyor bende i 5 9400f var 60 larda falan oyun içi1920 1080 oynuyorum oyunu alt tab attıgım zaman yuzde 40 50 arası oluyo
boşta kaç kullanıyor işlemcisuan ne yapmalıyım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
virüs tespiti nasıl yapabilirim
malware kullanabilirsinsuan ne yapmalıyım sizce
yine yüksek stok fana göreHocam 3600 zaten kolay ısınan ve stok fanla pek yetinemeyen bi işlemci diye hatırlıyorum. Bütceniz varsa güzel bir kule tipi soğutucu yeterli olacaktır, bütçeniz yoksa kaliteli bir termal macun ile idare edebilirsiniz
2 senelik termal macun etkisi vardır sanırım bide ısınan işlemci inş virüs vs yoktur yada işlemci deyine yüksek stok fana göre
5 5600x kullanıyorum stok fanla 76 77 derecelere çıkıyordu amd nin wraith prism fanını aldım 64 civarında şuanyine yüksek stok fana göre
Malwarebytes indir o bulamazsa hiçbiri bulamaz zaten :dsuan ne yapmalıyım sizce
sen bi virüs taraması yap varsa temzile ondan sonrada aynıysa kaliteli termal sür2 senelik termal macun etkisi vardır sanırım bide ısınan işlemci inş virüs vs yoktur yada işlemci de
şuan rusttayım 5 5600x amd wraith prism ile kullanıyorum %45 kullanım 60 61 derecede işlemcihemen yapıyorum ardından bilgilendiricem
2 senedir yenilememiş arkadaş hocam macunu..yine yüksek stok fana göre