❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 5 5600 3,5 GHz 32 MB Cache AM4 İşlemci 3550TL

ptt avmden almazdım ben şahsen
Ptt yerine satıcıya bakmak daha mantıklı ya. Elmacık yıllardır satış yapan bir firma diye biliyorum, galiba zamanında kingston yetkili satıcılarındandı.

Fiyat haftalardır bu seviyede zaten. 13 Tl daha uygunu da bu :ROFLMAO:
ptt avm yi yok hükmünde sayabilirsiniz hocam çok ucuz bir indirim yoksa şahsen ben yanına bile yaklaşmazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ptt yerine satıcıya bakmak daha mantıklı ya. Elmacık yıllardır satış yapan bir firma diye biliyorum, galiba zamanında kingston yetkili satıcılarındandı.
kargosu içinde alınacak bi yer değil ama hocam

Satıcı elmacık olduğu için link attım. Bende alışveriş yaptım bu satıcıdan sorun yaşamadım. Ptt avm sadece aracı kurum. Gönderen elmacık zaten. Benim ptt avm sitesiyle ilgili bir sorunum yok.

ptt avm yi yok hükmünde sayabilirsiniz hocam çok ucuz bir indirim yoksa şahsen ben yanına bile yaklaşmazdım

kargosu içinde alınacak bi yer değil ama hocam
Orası kişiye kalmış biraz, şahsen kötü bir deneyimim olmadı. Satıcıyı gözüm tutarsa alıyorum ben.

Orası kişiye kalmış biraz, şahsen kötü bir deneyimim olmadı. Satıcıyı gözüm tutarsa alıyorum ben.
1719139590282.png

smallman iyi bir satıcı bir çok alışverişim oldu bu satıcıdan sipariş zamanım ayın 16 sı hadi bayramdı diyleim adamlar cuma teslim etti siparişimi halen yola bile çıkmadı pttavm pişmanlıktı çok net ya satıcı iyi olsa bile

tray olarak mı geliyor

peşin fiyatına taksit yapan bi yer önerebilir misiniz? r5 5600 için
ben 2 hafta once amazon dfs bilgisayardan aldim 3600 3taksit. sorunsuz sikintisiz guzel paketle geldi amazon deposundan geliyor ztn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,118
Üyeler
184,109
Son üye
unitedadam
Geri