4. Nesil apu olacak sadece ama normal islemciler 5. Nesil adiyla cikacak 5.nesil ile 4. Nesil ayni sadece biri apu biri normalBişey sorucam 5800x 5. nesil olmuyor mu daha 4. nesiller çıkmadı hiçbir şey anlamadım biri beni aydınlatabilir mi
Apu ne oluyor her yerde görüyorum ama bilmiyorum apu ne demek? ve 4. nesillerle 5. nesiller aynı anda mı çıkıcak?4. Nesil apu olacak sadece ama normal islemciler 5. Nesil adiyla cikacak 5.nesil ile 4. Nesil ayni sadece biri apu biri normal
Apu icinde kendinden Grafik Birimi Olan İslemcilere denirApu ne oluyor her yerde görüyorum ama bilmiyorum apu ne demek? ve 4. nesillerle 5. nesiller aynı anda mı çıkıcak?
Çok soru sorduğumun farkındayım ama grafik birimi ne işe yarıyor iyi bişey mi eğer iyi bişeyse neden amd tüm işlemcilerine koymuyor bunuApu icinde kendinden Grafik Birimi Olan İslemcilere denir
5. Nesil ile 4. Nesil ayni anda cikacak
Ekran Karti Olmadan Calisiyor kendi Ekran karti var icindeÇok soru sorduğumun farkındayım ama grafik birimi ne işe yarıyor iyi bişey mi eğer iyi bişeyse neden amd tüm işlemcilerine koymuyor bunu
Ve b450m kullanan ben1600AF kullanan bne.
Alıntıyı görüntüle
Peki eksileri var mı? eğer yoksa neden tüm işlemcilerde yokki?Ekran Karti Olmadan Calisiyor kendi Ekran karti var icinde
Eksisi Yok Bu İslemciler Dusuk Butceliler icinPeki eksileri var mı? eğer yoksa neden tüm işlemcilerde yokki?
Anladım teşekkürler.Eksisi Yok Bu İslemciler Dusuk Butceliler icin
Butun islemcilerde olursa fiyatlari yuksek olur ve sen ayri ekran karti alirsan bosa gider içindeki grafik birimi