Neler Yeni

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800X3D Tray 15685TL!

Kerzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem Sadıkoğlu
12 core a çıkmış oluyorsun ama tabii ki de daha iyi soğutmak gerekiyor. Eskisi kadar kötü de değil oyun performansı youtube da birsürü videoları bulabilirsiniz. Ben şuanki fiyatlardan almam gerekse 7800x3d ye 15k vereceğime 19k ya ryzen 9 a yönelirim.
Yayın kurgu modelleme falan yapıyor olsam bana da mantıklı gelirdi de şuan bütçe kısıtlıyken çok mantıklı değil gibi gelmişti yine de yorumunuz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

illa x3d şartınız yoksa 9700x in fiyatları çok düştü perofrmansıda fena degil 9700x e şans verebilrisiniz

Hocam online rekabetçi oyunlar oynadığım için şart gibi bir şey oldu. Öneri için teşekkür ederim.

asko56

80+ Silver

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
arda
Yayın kurgu modelleme falan yapıyor olsam bana da mantıklı gelirdi de şuan bütçe kısıtlıyken çok mantıklı değil gibi gelmişti yine de yorumunuz için teşekkür ederim

Hocam online rekabetçi oyunlar oynadığım için şart gibi bir şey oldu. Öneri için teşekkür ederim.
3070 Ve 7600x kullanıyorum valorant 600-700 ağır combatta 350fps. Cs2 400-500fps combatta 250ye düştüğünü gördüm. PUBG hot drop da 200fps oyun sonu 250fps alıyorum. 360hz ve üstü bir monitörünüz yoksa şart değil aslında.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Timur
etmeyeceğini ben de biliyorum okuma yazmanız yok herhalde. Okuduğunu anlamayan adam ile forum yapamam iyi günler
ya sen alakasız şeylerle alakasız şeyleri kıyaslıyosun. fiyatlar hakkında konuşuyosun arz talep nedir bilmiyosun. gidip insanlara saçma sapan şeyler için demekki ucuza satılabiliyomuş diyosun. ben türkiye pazarında firmaların izlediği fiyat politikasından bahsediyorum bana gelip alakasız artık satışı olmayan bi monitörün alakasız dandik firmalar tarafından değeri 10 bin bile etmez iken 27 bine satılmasından örnek veriyosun sonra ben başka bişey dedim diyosun. söylediklerimden gram bişey anlamayıp bana alakasız örnekler veren. ekonomik politikalar ve fiyatlandırmadan gram anlamayan sen, benim hiçbişeyden anlamadığımı iddia edip benimle forum yapmayacağını söylüyosun. bence sen genel olarak forum yapma. hatta bilmediğin konular hakkında çok konuşma bilgi kirliliği yaratma. şu an 7800x3d bile 18000 bandında satılırken yeni gelecek 9800x3d'nin 22-23 ten aşşağı gelmeyeceğini söyledim. çünkü türkiyede fiyatlandırma yurtdışına göre yapılmaz. serbest piyasa vardır. 400 dolara bile çıksa 9800x3d türkiyede hiçbir firma onu 7800x3d'nin anlık piyasa fiyatından 4-5 bin aşşağısına satmaz. bunun neresini anlayamadın da boş yorumlar attın. biraz daha boş yorum yapta okurken güleyim.

vallaha o kadar boş yorum yapıyorsun ki ben olsam utanırım. bilen biri okuduğu zaman komik duruma düşüyosun yani yazık.

ben kafayı yemedim siz yaşadıgınız yerin türkiye oldugunu unuttunuz arada farkı idrak ettginizde anlarsınız
o kadar doğru bişey söylemişsin ki. yaşadıkları yerin türkiye olduğunu unutmuşlar. realistik olun biraz nasıl bir pisliğin içinde olduğunuzun farkına varın. ben olacakları söylüyorum gelip burda "SİZ FAHİŞ FİYATLARIN KÖLESİ OLMUŞSUNUZ" çekiyolar. yav olanı söylüyorum ne yapayım yani.

asko56

80+ Silver

asko56

80+ Silver
kalanları hazır sistemlere :D
millet deli gibi aldı hatta kara borsacılar almış üstüne 1000 tl koyup satıyorlar

Gurkanpiro

80+ Gold
millet deli gibi aldı hatta kara borsacılar almış üstüne 1000 tl koyup satıyorlar

gelır 2 gune bı yere stok karaborsacıların elı ayagı kesilir

asko56

80+ Silver

Sh1n0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akay
Geçen açtığım konuyu silmişlerdi, aynı konu burada tartışılıyor. Bu işlemcinin fiyatı normal değil fiyatı kasıtlı yükselttiler şimdide stok azaltıyoruz diye fatura fiyatından 5K karla satıyorlar hala - değere inmedi. Kabullenen arkadaşları anlıyorum kötünün iyisi diyip alın daha inmez diyorsunuz oda doğru. Fakat tepki göstermeyi bırakırsanız bu adamlar kafalarına göre fiyat koymaya devam eder. Tepki göstersekde ediyorlar dersen en azından tepkini görüyorlar derim, bu sefer dahada beter olur fiyatlar. 9800x3d nin fiyatıda türkiyede absürt fiyata koyucaklar izleyin çünkü 7800x3d nin fiyatını uçurdular, o fiyat inmeden 9800x3d de inmez.

Biz burda tepki gösterince bizim konuyu siliyorlar, bu adamlar sözde bizim yanımızda bide kimse son kullanıcıyı düşünmüyor arkadaşlar unutmayın. hepsi birbirleriyle anlasma sponsorlukları yanmasın diye esnediler iyice.
Bu işlemcinin fiyatı eylül ortalarında 11-13k arası değişiyordu ne zaman kasım ayına yaklaşmaya başladık bilinçli bir şekilde yükseltmeye başladılar. Kasım ayında da normal 13 bin civarlarına tekrar düşüreceklerdir tüketicide sazan gibi atlayacak 20k'dan 13e düştü diye, şu an ülkemizde yeni güncel taze çıkmış 9900X'in fiyatı bile msrp fiyatı ile eş değer bir kaç mağazada, çıkışı nerdeyse bir buçuk yıl olmuş işlemcinin msrp fiyatı hiç düşmez mi prime günlerinde bile bir çok ülkede yüzde 30 indirimli sattılar bu işlemciyi nedense bizim ülkemizde yüzde 30 zam yedi. Almayın arkadaşlar 9800x3d bekleyin 20k üstü olursa da yurtdışından temin etmeye bakın bu kan emicilere para kazandırmayın.

Ekler

• Ekran Resmi 2024-10-23 20.33.03.png
    Ekran Resmi 2024-10-23 20.33.03.png
    136.9 KB · Hit: 22

asko56

80+ Silver
Bu işlemcinin fiyatı eylül ortalarında 11-13k arası değişiyordu ne zaman kasım ayına yaklaşmaya başladık bilinçli bir şekilde yükseltmeye başladılar. Kasım ayında da normal 13 bin civarlarına tekrar düşüreceklerdir tüketicide sazan gibi atlayacak 20k'dan 13e düştü diye, şu an ülkemizde yeni güncel taze çıkmış 9900X'in fiyatı bile msrp fiyatı ile eş değer bir kaç mağazada, çıkışı nerdeyse bir buçuk yıl olmuş işlemcinin msrp fiyatı hiç düşmez mi prime günlerinde bile bir çok ülkede yüzde 30 indirimli sattılar bu işlemciyi nedense bizim ülkemizde yüzde 30 zam yedi. Almayın arkadaşlar 9800x3d bekleyin 20k üstü olursa da yurtdışından temin etmeye bakın bu kan emicilere para kazandırmayın.
dediginiz yanlış eylülden bu yana tüm ülkede ddr5 sistemlerin ana kabli olan 2 işlemci var birisi 7500f digeri 7800x3d başka işlemci adam gibi satılmadı sizin bu teziniz ile 7500f in 7000 tl olması lazım ama 7500f in fiyatı bayadır sabit ara ara fırsat fiyatlar geliyor 7800x3d nin az stok var az stok degerli olur

Sh1n0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akay
dediginiz yanlış eylülden bu yana tüm ülkede ddr5 sistemlerin ana kabli olan 2 işlemci var birisi 7500f digeri 7800x3d başka işlemci adam gibi satılmadı sizin bu teziniz ile 7500f in 7000 tl olması lazım ama 7500f in fiyatı bayadır sabit ara ara fırsat fiyatlar geliyor 7800x3d nin az stok var az stok degerli olur
Hocam 7500f'den edilecek kâr ile 7800x3d'den elde edilecek kâr marjı bir mi? 7500f'yi bir tık yükseltseler hemen yanı başında dahili grafik birimi olan abisi 7600 var insanlar neden alsınlar 7500f'i bunuda fırsat bilip hazır sistemlerin çoğunda 12400f dayattılar tüketiciye, insanlar 7500f dediğiniz işlemciyi hazır sistemlerde görünce ddr5e geçişi mantıklı bulup saldırdılar 12400f'den gına geldiği için. Normal düzgün sistem toplayacak bir insan 7500f'nin yüzüne bakarmıydı normal şartlarda. 7800X3d malesef rakibi olmadığı için fiyatı arttırdıkça arttırdılar.

Top Bottom