❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700X İNCEHESAPTA STOKLAR YENİLENMİŞ !!! 11.999 TL

2kda, hikayeli oyunlarda, üretkenlik amacıyla kullanılacaksa 9700X'e de para vermeyi anlamıyorum. Adamlar oraya 8K ya mis gibi 14600KF koymuş. Aynı performansta, b760 giriş seviyesi anakart bedava geliyor resmen.

2kda, hikayeli oyunlarda, üretkenlik amacıyla kullanılacaksa 9700X'e de para vermeyi anlamıyorum. Adamlar oraya 8K ya mis gibi 14600KF koymuş. Aynı performansta, b760 giriş seviyesi anakart bedava geliyor resmen.
Nihayet birisi düzgün bir yorum yapabilmiş.

Hayat csgo da 89765 fps almak değil beyler. Benim gibi dinazorlar 7500f işlemci ile 60fps yeter diyor bilginiz olsun.

Arkadaşlar bakın testle geliyorum size kuzenimde var diyorum 7800x3d sistemlerimiz aynı sadece işlemciler farklı onun yuzde1lik fpsleri daha yüksek tabii ki ama bu sadece işlemci odaklı fps oyunlarında geçerli,benim 9700x 105watt tdp açık ona rağmen 10derece daha serin çalışıyor,daha yeni mimariye sahip zen 5,çekirdekleri daha üstün,yani bu durumda 360hz üstü monitörünüz yoksa 7800x3d mantıksız geliyor bakın hatta 500hz diyelim ona valorantta ben daha yüksek fps alıyom anlamış değilim 😅 belki ghz oyunudur bilemem hikayeli oyunlarda aynı alıyoruz fps 2-3 fps değişiyor,ama rust gibi Oyunlarda önbellek gerektiren 50fps garanti farkı koyuyor,bu kadar net konuşuyorum çünkü işlemci dışında anakarttan tut kasaya kadar soğutucuya kadar aynı kasalaramız sürücüler güncel
Bu işlemciler 50 derecede çalışmak için tasarlanmıyor merak etme. İstersen yüzbinlerce saat 80 derecede kullanabilirsin. Ayrıca sen de demişsin %1 fps x3d'de daha iyi.

Bu işlemciler 50 derecede çalışmak için tasarlanmıyor merak etme. İstersen yüzbinlerce saat 80 derecede kullanabilirsin. Ayrıca sen de demişsin %1 fps x3d'de daha iyi.
Haklısınız yorumunuz hakkında ama bazı insanlar takıntılı ona bakarsan sıvı soğutmada yapılmazdı sonuçta hava soğutmaylada soğutuluyor işlemciler ama insanoğlu her türlü daha iyisini ister

Haklısınız yorumunuz hakkında ama bazı insanlar takıntılı ona bakarsan sıvı soğutmada yapılmazdı sonuçta hava soğutmaylada soğutuluyor işlemciler ama insanoğlu her türlü daha iyisini ister
*Zaten 80 küsür derecede çalışmak için tasarlanmış işlemciler. Sıvı soğutma alınmaması gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum. İnsanoğlu daha iyisini istiyorsa o parayı daha iyi işlemciye versin.

Son düzenleme:
5080 ile kullanılırmı render ve oyun için alıcam 9950x3d düşünüyodum ama bütçem yetmiyor şuanlık bu işlemci işimi görürmü
işini görür tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten 50-60 derece gibi sıcaklıkta daha kötü çalışıyor işlemciler. Sıvı soğutma alınmaması gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum. İnsanoğlu daha iyisini istiyorsa o parayı daha iyi işlemciye versin.
cidden öylemi

2k monitörle fps oyunları oynuyorum. 10kya 8 aylık 9700x aldım sayılır. 7800x3d mi tercih etmeliydim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri