Bu modelin fanlı modeli zaten yok, kutu içerisinden FAN çıkmıyor. kutulu satılanlar da WOF diye geçiyor. yani kutulu ama fansız.
fan işini ayrıca satın alarak çözebilirsiniz. Hava soğutma ya da sıvı soğutma gibi.
TRAY olması, Sistem entegretörleri için üretildiği anlamına geliyor, çok adetlerde yurtdışından ithalatında kutu yer kaplamaması için üretilelen işlemcilerdir. yani kutulu işlemciden tek farkı kutusuz olmasıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlginç olmuş, yeni alınan bir ürünün koşulsuz şartsız iadesi zaten yapılabiliyor, kullandıktan sonra iade etmeyi denediyseniz servis raporu için yetkili servise gönderilmiş ve onayı uzamış olabilir, bu durumlar hepimimizin başına geliyor.
AMD Ryzen 9 9950X yurt dışı fiyatı 599 dolar 18- 20 bin tl ye düşmesini beklemek daha mantıklı
Yurt dışında bu işlemcinin fiyatı 1-2 ay sonra 500 dolar altını görür
ben daha önce birkaç kere işlemci aldım "Magic" firmasından hiçbir sorun yaşamadım. Çok nadirde olsa size arızalı olanı denk gelmiş demekki elektronik ürünler sonuçta olabilir.
İntel fiyat politikası her zaman pahalı olur bu işlemciden bile çok pahalı olması absürt olur
14900K 18 bin tl bulunuyor kampanya olduğunda 17 bine alanlar bile oldu AMD Ryzen 9 9950X 18-20 bin tl olursa tercih edilebilecek işlemci olur kimse 10 bin tl fazla para vermez
AMD Ryzen 9 9950X yurt dışı fiyatı 599 dolar 18- 20 bin tl ye düşmesini beklemek daha mantıklı
Yurt dışında bu işlemcinin fiyatı 1-2 ay sonra 500 dolar altını görür
Nasıl böyle bir kanıya vardınız anlam veremedim daha 1 ay önce 5600 aldım aynı satıcıdan kutusuz fansız çok güzel paketleyip gönderdiler taktım ve aktif olarak kullanıyorum ön yargılı davranmayın gayet güvenilir bir satıcı