Asulgard
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 890
Oha Arctic 3 için çok iyi fiyat bu heryerde en ucuz 6500 falan civarı. Siteyi ilk defa görüyorum, eğer güvenilir ise direk alınabilir.
Oha Arctic 3 için çok iyi fiyat bu heryerde en ucuz 6500 falan civarı. Siteyi ilk defa görüyorum, eğer güvenilir ise direk alınabilir.
ve chatgpt'ye yazdığımda bana EK-Nucleus AIO CR360 Dark - Liquid CPU Cooler gibi bişey önerdi sizce bu nasıldır
Fiyatı ithal olduğundan dolayı öyle diye düşünüyorum sadece model görünmesi açısından attım başka yere bakmadımTestler de hep üst sıralarda. Gayet iyidir ama fiyatı biraz yüksek bana göre.
Hocam site için bişey diyemiyorum hiç alışveriş yapmadım ama forumda gördüm diye hatırlıyorumOha Arctic 3 için çok iyi fiyat bu heryerde en ucuz 6500 falan civarı. Siteyi ilk defa görüyorum, eğer güvenilir ise direk alınabilir.
Fiyatı ithal olduğundan dolayı öyle diye düşünüyorum sadece model görünmesi açısından attım başka yere bakmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam site için bişey diyemiyorum hiç alışveriş yapmadım ama forumda gördüm diye hatırlıyorum
Ekwb aşırı profesyonel marka ama aio için gereksiz. Performans olarak %3 etkilemez arctice göre. Ekwb alanlar custom loop modelleri için alıyorlar. Çek bi arctic keyfine bak.ve chatgpt'ye yazdığımda bana EK-Nucleus AIO CR360 Dark - Liquid CPU Cooler gibi bişey önerdi sizce bu nasıldır
Galahad 2 trintyMerhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dizeceğim sistemde AMD Ryzen 9 9950X3D kullanacağım bu işlemci için soğutucuya ihtiyacım var bütçe 10k civarı önerilerinizi bekliyorum.