ikisi de 360mm değil mi? ve hocam arctic marka olan soğutucu da argb var mı yazmıyor başlıkta yok diye düşünüyorum fakat var mıdır?Arctic almayi isterdim fakat kasama uymaz korkusu ile almadim. Eger kasana uyar ise tavsiye ederim.
![]()
Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.649,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kullandigim ve memnun kaldigim sogutucu ise asagida
COOLER MASTER MASTERLIQUID II 360 ARGB LED FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTMA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERLIQUID II 360 ARGB LED FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTMA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
420 mm destekliyor iseMerhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dizeceğim sistemde AMD Ryzen 9 9950X3D kullanacağım bu işlemci için soğutucuya ihtiyacım var bütçe 10k civarı önerilerinizi bekliyorum.
ikisi de 360, arctic olanin rgbsi yok. Fakat digerinin var.ikisi de 360mm değil mi? ve hocam arctic marka olan soğutucu da argb var mı yazmıyor başlıkta yok diye düşünüyorum fakat var mıdır?
cooler master olani 9800x3d ile kullanıyorum, boşta 40-43 arası, oyunlarda ise 50-57 derece arasinda gidiyor. 57 yi geçtiğini görmedim daha, ses olarakta çok iyi hiç duyulmuyor ne pompa ne de fanlarArctic almayi isterdim fakat kasama uymaz korkusu ile almadim. Eger kasana uyar ise tavsiye ederim.
![]()
Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.649,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kullandigim ve memnun kaldigim sogutucu ise asagida
COOLER MASTER MASTERLIQUID II 360 ARGB LED FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTMA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERLIQUID II 360 ARGB LED FANLI İŞLEMCİ SIVI SOĞUTMA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Arctic radyatorleri piyasadaki diger radyatorlerden bi tik daha kalindir. Yaklasik olarak 38mm dir. Fanlarla birlikte daha da kalin hale gelir. Arastirmadan almani onermem demek istemistim. Fakat MasterLiquid olanin radyatoru piyasadaki standartlar icinde haberin olsun.kasaya uymaz demişsiniz o yüzden sormuştum uymayacağını düşünmenizin sebebi nedir
9800x3d ile lianli galahad 2 kullanıyorum boşta 38 42 derece arası cs 2 de 51 dereceMerhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dizeceğim sistemde AMD Ryzen 9 9950X3D kullanacağım bu işlemci için soğutucuya ihtiyacım var bütçe 10k civarı önerilerinizi bekliyorum.