Yardım AMD Ryzen 9 9950X3D için soğutucu önerisi

gavanoz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
244
Bütçe
10000
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dizeceğim sistemde AMD Ryzen 9 9950X3D kullanacağım bu işlemci için soğutucuya ihtiyacım var bütçe 10k civarı önerilerinizi bekliyorum.

Arctic almayi isterdim fakat kasama uymaz korkusu ile almadim. Eger kasana uyar ise tavsiye ederim.

Kullandigim ve memnun kaldigim sogutucu ise asagida

Arctic almayi isterdim fakat kasama uymaz korkusu ile almadim. Eger kasana uyar ise tavsiye ederim.

ikisi de 360mm değil mi? ve hocam arctic marka olan soğutucu da argb var mı yazmıyor başlıkta yok diye düşünüyorum fakat var mıdır?

cooler master olani 9800x3d ile kullanıyorum, boşta 40-43 arası, oyunlarda ise 50-57 derece arasinda gidiyor. 57 yi geçtiğini görmedim daha, ses olarakta çok iyi hiç duyulmuyor ne pompa ne de fanlar

Noctua al

kasaya uymaz demişsiniz o yüzden sormuştum uymayacağını düşünmenizin sebebi nedir
Arctic radyatorleri piyasadaki diger radyatorlerden bi tik daha kalindir. Yaklasik olarak 38mm dir. Fanlarla birlikte daha da kalin hale gelir. Arastirmadan almani onermem demek istemistim. Fakat MasterLiquid olanin radyatoru piyasadaki standartlar icinde haberin olsun.

Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi dizeceğim sistemde AMD Ryzen 9 9950X3D kullanacağım bu işlemci için soğutucuya ihtiyacım var bütçe 10k civarı önerilerinizi bekliyorum.
9800x3d ile lianli galahad 2 kullanıyorum boşta 38 42 derece arası cs 2 de 51 derece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,485
Üyeler
186,342
Son üye
Kumc7
Geri