amd ryzen5 2600

AMD ryzen5 2600 işlemcim 3.4 ghz çalışıyor bunu nasıl 3.9 ghz yapabilirim
r5 2600 stok olarak 3,4 ghz de çalışıyor yük altına girince sıcaklık durumuna göre çalışma frekansını arttırıyor prime 95 ile işlemciyi yüke sokun eğer 3.4 ghz in üzerine çıkmazsa belki anakartınızadan turbo core özelliği kapatılmış olabilir anakartınızın modeline göre nasıl açacağınızı öğrenip turbo core özelliğini aktif edebilirsiniz

Sıcaklıklar filan nedir onları da yazın turbo core kapalıdır %90 ihtimal ama 4GHZ'de kullanmak istersen 1.4V vermen gerekir neyse sistemi yazar mısın?

Sıcaklıklar filan nedir onları da yazın turbo core kapalıdır %90 ihtimal ama 4GHZ'de kullanmak istersen 1.4V vermen gerekir neyse sistemi yazar mısın?
Amd rayzen 5 2600 anakart msi b450 m pro vhd plus ekrankartı msi rx 570
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

r5 2600 stok olarak 3,4 ghz de çalışıyor yük altına girince sıcaklık durumuna göre çalışma frekansını arttırıyor prime 95 ile işlemciyi yüke sokun eğer 3.4 ghz in üzerine çıkmazsa belki anakartınızadan turbo core özelliği kapatılmış olabilir anakartınızın modeline göre nasıl açacağınızı öğrenip turbo core özelliğini aktif edebilirsiniz
Bu programı nerden indirebilirim

1.4V vermesi falan gerekmez. 1.27V kullanıyorum bir sıkıntı yok. 1.27' den sonra düşmeyi denemedim daha. :)

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
4.0 GHz sizce yükselteyim mi stok soğutucuda çok ısınır mı 4 GHz?

4.0 GHz sizce yükselteyim mi stok soğutucuda çok ısınır mı 4 GHz?
VHD'nin faz yapısı ve soğutması iyi değil diye biliyorum ama yeterli olur mu emin değilim. :d Stok soğutucu ise yetersiz olabilir kasan nedir bu arada o da önemli çünkü sisteminde sıcaklık sorunu var büyük ihtimal

VHD'nin faz yapısı ve soğutması iyi değil diye biliyorum ama yeterli olur mu emin değilim. :d Stok soğutucu ise yetersiz olabilir kasan nedir bu arada o da önemli çünkü sisteminde sıcaklık sorunu var büyük ihtimal
Dark n10 Pro Mavi fanlı hocam hava akışında bir sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,589
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri