Neler Yeni

Rehber AMD Smart Access Memory Özelliğini Aktif Etmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bilal Yıldız
Ben SAM'ı daha önce aktif etmiştim ve kullanıyordum. Bugün bilgisayarı açtım. Ekran gelmedi. Monitör Standbye moduna geçti. Bir iki kez denedim yine aynı açılmıyor. En sonunda del tuşuna basmayı denedim. Ekran geldi, BIOS ayarları sıfırlanmış. Dün gece düzgün kapatmıştım oysa. Neyse dedim, BIOS ayarlarını yaptım çıktım. Ekran kartı ayarları için Radeon'a girdim bir sorun var mı diye. SAM kendi başına kapanmıştı. En son sürümü yükledikten sonra hiç kontrol etmemiştim. Bir kaç kez BIOS üzerinden above 4g filan kapat aç yapıp düzelmesini bekledim olmadı. DDU ile ekran kartını silip, bu sefer 25.3.2 sürümünü kurdum. Normalde 25.3.1 yüklü idi güncelleme yaptığımda. Fakat ne yaparsam yapayım SAM aktifleşmiyor. Bilgisi olan var mı? Üstteki video söylenenleri baştan yaptım, yine olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.2 Optional Update ...​

Reddit · r/Amd
320+ yorum · 5 gün önce

... 25.3.1 was a terrible update. my 7900xtx had weird stuttering issues ... SAM stopped causing stuttering in specific titles. Everything ...

Şöyle de bir yazı gördüm fakat tamamı çıkmıyor. Sanırım update ile alakalı?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bilal Yıldız
Radeon 24.12.1 sürümüne geri döndüm. Fakat SAM açamadım yine. Yeni bir bios çıkmış. Onu yükledim. Hiç aklıma gelmemişti, ana kart pili bitmiş, onu değiştirdim. Ben de diyorum niye siyah ekrana düşüp duruyor, ekran kartı ile alakalı sanmıştım. Şu an SAM açıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,613
Üyeler
170,741
Son üye
luisnani
Top Bottom