Çözüldü✓ AMD Stock Soğutucu Hakkında

Green

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar merhaba evde iki adet AM4 soğutucu vardı şimdi işlemci satacağım da soğutucunun birisi Ryzen 3 3100e ait birisi ise Ryzen 5 5600e ait. Yanlış soğutucuyu vermek istemiyorum hangisi hangisi hatırlamıyorum da. Bu iki soğutucu birebir aynı mı?

Arkadaşlar merhaba evde iki adet AM4 soğutucu vardı şimdi işlemci satacağım da soğutucunun birisi Ryzen 3 3100e ait birisi ise Ryzen 5 5600e ait. Yanlış soğutucuyu vermek istemiyorum hangisi hangisi hatırlamıyorum da. Bu iki soğutucu birebir aynı mı?
Fotoğraf at bakalım, aynı olma ihtimali kuvvetle muhtemel.

Birisi kasada takılı sökmeden öğrenmek istemiştim :(
İkisi de aynıdır yüksek ihtimal için rahat olsun, yıl farkı olduğu için fotoğraf istemiştim. Hangisi daha büyük ve kalınsa o 5 5600 ündür.

Aynı soğutucu farkı yok.

aynı sogutucudur. am4 ile am5 anakartlara sogutucularda oluyor.

Sağdakinde hafif plastik aksamda fanda yükselti mevcut , bana blokları aynı kalınlık da geldi. Soğutmaya bi farkı olur mu bilemedim. Model olarak aynı ikisi de dediğiniz gibi Wraith Stealth miş.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-09-27 at 19.23.45.webp
    WhatsApp Image 2025-09-27 at 19.23.45.webp
    131 KB · Hit: 27
Sağdakinde hafif plastik aksamda fanda yükselti mevcut , bana blokları aynı kalınlık da geldi. Soğutmaya bi farkı olur mu bilemedim. Model olarak aynı ikisi de dediğiniz gibi Wraith Stealth miş.
sağdaki büyük ihtimalle r5 5600 ün

sağdakini ver gitsin fark etmez

Ryzen 3 3100ü satıyorum sanırım soldaki onun biraz hatırladım şimdi de, hiçbir fark olmaz mı diyorsunuz yani
altında bakır yoksa fark etmez birebir aynılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,133
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri