AMD ve Nvidia ekran kartı

TheHunTer

80+
Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar incelemelerine falan bakıyorum Nvidia ekran kartları AMD ekran kartlarından performanslı ama oyun videoları izlerken nasıl oluyorsa aynı segmentteki AMD ekran kartları Battlefield 5te Nvidia önünde oluyor nedeni nedir bunun

Arkadaşlar incelemelerine falan bakıyorum Nvidia ekran kartları AMD ekran kartlarından performanslı ama oyun videoları izlerken nasıl oluyorsa aynı segmentteki AMD ekran kartları Battlefield 5te Nvidia önünde oluyor nedeni nedir bunun

amd-nvidia farkı=fiyat

BF 5 AMD kartlara yatkın bir oyun.

Amd = espor oyunları
Nvidia = hikayeli + espor oyunları

Bende onu soruyorum ne yönüyle grafik bakımından mı oynanış bakımından mı

Evet ekran kartı AMD olunca maç kazanıyorsun, oynanış ne alaka la ?!

Oyun grafiksel olarak AMD kartlara daha optimizeki AMD kartlar daha iyi performans sağlıyor.

Bazı oyunlar AMD özel optimizasyonlu.

Mesela bir oyunda RTX 2060 5700 XT'yi geçiyor.

Bende onu soruyorum ne yönüyle grafik bakımından mı oynanış bakımından mı
Mesela fortnite nvidia destekli oyunken battlefield 5 amd destekli bir oyun yani bunun sebebi yazılımsal olabilir ama benim de çok bilgim yok

Evet ekran kartı AMD olunca maç kazanıyorsun, oynanış ne alaka la ?!

Oyun grafiksel olarak AMD kartlara daha optimizeki AMD kartlar daha iyi performans sağlıyor.
Ya ben onu demek istemedim yani kimi oyun daha rekabetçi tarzda oluyor kimisi daha sinematik bir oynayışa sahip oluyor

Bu daha çok oyunun hangi markaya optimizasyon yaptıgına baglı. BF5 Vulcan destekli ondan AMD daha iyi

Doom oyunlarında amd nvidia farkına bakın amd uçuyor

Geri