Amd vs nvidia kim alır?

Nvidia vs amd

• Nvidia

• Amd

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
5 senelik AMD kullanıcısı olarak Nvidia diyorum. Driver'da çökme, mavi ekran vs. yaşamıyorum fakat arayüzde donma ve takılma, arayüzün çalışmaması, Radeon Software'ın açılmaması gibi insanı çileden çıkaran sorunlardan dolayı AMD'den aşırı derecede soğudum. Yaşadığım sorunlar benden kaynaklı değil, Reddit'de binlerce aynı sorunu yaşayan kişiler var ve AMD buna çözüm üretmiyor ya da üretemiyor. Lakin günün sonunda cepteki paraya bakılacağı zaman fiyatına göre AMD kartlar Nvidia'ya kıyasla çok daha avantajlı, özellikle VRAM konusunda Nvidia gibi elini korkak alıştırmıyor AMD.

6000de çıktı
7000de çıktı
9000de de çıkar ve bi 5080 yada 5090 ile kapisir
RTX 5080 Tİ --- vs --- RX 9080 XT olur
RTX 5090 Tİ --- vs --- RX 9090 XT olur
Amd fiyatları iyi olunca Nvidia arka plana düşer.

En son amiral gemisi RX 9090 XTX olur üzerine laf edilecek ekran kartı olmaz bence.

RTX 5080 Tİ --- vs --- RX 9080 XT olur
RTX 5090 Tİ --- vs --- RX 9090 XT olur
Amd fiyatları iyi olunca Nvidia arka plana düşer.

En son amiral gemisi RX 9090 XTX olur üzerine laf edilecek ekran kartı olmaz bence.
5080'i bilemem fakat AMD 5090'a rakip bir kart yapamaz, yapmayacaktır. 4090 ve 7900 XTX arasında bile çok ciddi performans farkı var. Fiyata gelirsek de iki kartın da çıkış zamanlarında aralarında markaya göre aşağı yukarı 1000-1500 dolarlık bir fark var.

Hayat öyle bir yerki hep olmaz dediklerimiz oluyor teker teker.

Zamanı gelince bu konuyu güncellerim RX 9090 XTX resmiyle. Hemde olmaz diyen adamları alıntılarım.

Olmazsa zaten olmaz sonuçta babamın firması değil ama olacağına eminim.

Artık bu konu akp? chp? konusuna dönmüştür :D
Ama Nvidia derim

bana göre AMD

Hayat öyle bir yerki hep olmaz dediklerimiz oluyor teker teker.

Zamanı gelince bu konuyu güncellerim RX 9090 XTX resmiyle. Hemde olmaz diyen adamları alıntılarım.

Olmazsa zaten olmaz sonuçta babamın firması değil ama olacağına eminim.
Çıkacak bir kart olsa en azından sızıntı olurdu örnek olarak önceki serilerde en azından belli sızıntılar olmuştu. 9000 serisinde üst segment kart beklemiyorum kendileride bu seride üst segment olmayacağını belirttiler. ama bir sonraki seride yine belli oranda üst segmente hitap eden kartlar gelecektir.

En üst kartlar kapışırsa sonuç burada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,905
Üyeler
174,456
Son üye
Yunus78
Geri