DrWaterbender
80+ Bronze
Kaynak yok yanibiraz zorda amd ilk yapacağı şey sürücüler.
Kaynak yok yanibiraz zorda amd ilk yapacağı şey sürücüler.
Evet çıkarır ama rüyamızda görürüz anca çıkardığını.1080 den 2000 serisine çıkardı ozaman çok güçlüydü 2000 serisi AMD yaptı ama şimdide 3000 serisi abartılıyor Amd illaha rakip çıkaracak
ilk yapacağı şey. amd nin sürücüler. yıllardır devam ediyor bu sorunlar işlemciye önem veriyorlar.Kaynak yok yani
Kaynak yok yani
dlss olayı nolacak merak ediyorum. ama amd ilk yapacağı şey yazılım+sürücüler ondan sonra gerisi şey.
fazla merak... neyse bekleyin siz 3080 e rakip çıktığında yazıcam ben burayadlss olayı nolacak merak ediyorum. ama amd ilk yapacağı şey yazılım+sürücüler ondan sonra gerisi şey.
@FreakyXd e var diyor adamlar ya bir birinize sarıyorsunuz diye yanlış bilgide verme gözünü sevem
İroni yapıyordur ya, öyle değil mi ironi olduğunu söyle herkesle dalga geçiyorum de lütfen.Hey Allahım sen bana sabır ver.
Hiçbir fikrim yok valla hocam, yine driver sorunlu kartlar çıkarırlarsa isimleri iyice lekelenecek. Nvidia'dan teknoloji konusunda da oldukça geri kaldılar.dlss olayı nolacak merak ediyorum.
4000 mesaj yazıp fanboy olamazsın ya :dİroni yapıyordur ya, öyle değil mi ironi olduğunu söyle herkesle dalga geçiyorum de lütfen.
yediremedin kabullen şunu 3080 ne rüyanda görürsün fanboycuk. Rx 5700 Xt zar zor 2070 ve 2060s rakip oldu GTX 1080 Ti. nın yanına bile yaklaşamıyor rx 5700 xt.fazla merak... neyse bekleyin siz 3080 e rakip çıktığında yazıcam ben buraya
Intel'in başı dertte zaten, işlemcide AMD gümbür gümbür. Fakat ekran kartına gelince...Bismillah çok ümitliyim işlemci konusunda