AMDRSServ.exe HATASI

Max %4 vardı yaptım yine oyundan attı. Şimdi dediğiniz Driver'ı kurcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok abi yine reset attı ve Radeon Wattman ayarları sıfırlandı bildirimi geldi. Bu arada bu 20.11.3 ve 20.11.2 boştayken bile 40 derecede çalışıyor.
Normalde 30 36 arası boştayken çalışıyordu
Sağa doğru değil sola doğru. -5 yani +5 değil

ekran kartını ne zaman aldınız aldığınızdan beri mi var bu sorun hangi oyunlarda oluyor bende bi test edeyim

ekran kartını ne zaman aldınız aldığınızdan beri mi var bu sorun hangi oyunlarda oluyor bende bi test edeyim
Daha önceden yoktu son 1 1.5 haftadır var :( GTA V ve NBA2K20 Bunlarda oluyor genelde. Knight Online ve Valorant da olmadı ama LoLde 1 kere oyundan atmıştı. HDMI kablosunu değişip denedim GTA açtım siren sesleri geldiği yerde cızırtı ile reset attı ve Radeon Wattman sıfırlandı hatası geldi

Daha önceden yoktu son 1 1.5 haftadır var :( GTA V ve NBA2K20 Bunlarda oluyor genelde. Knight Online ve Valorant da olmadı ama LoLde 1 kere oyundan atmıştı. HDMI kablosunu değişip denedim GTA açtım siren sesleri geldiği yerde cızırtı ile reset attı ve Radeon Wattman sıfırlandı hatası geldi
Allah Allah inşallah böyle bir şey yaşamam yeni aldım sistemi

Bu arada wattman sadece ekran kartı kaynaklı bir sorun değil ben işlemcime UV yapıyordum yaparken voltaj az geldi yine wattman hatası vermişti

Allah Allah inşallah böyle bir şey yaşamam yeni aldım sistemi

Bu arada wattman sadece ekran kartı kaynaklı bir sorun değil ben işlemcime UV yapıyordum yaparken voltaj az geldi yine wattman hatası vermişti
Şuan işlemci voltajım 1.15 4.18GHz de çalışıyor

Geri