Neler Yeni

Amerika tiktok için içerik öneri

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Fikirlerinizi merak ediyorum.Nasıl bir içerik oluşturulabilir.
Adamlar macten apple müzik açıyo herhangi bir şarkıyı gece çekiyo ve milyonlarca izleniyo.
amerika tiktok çok ilginç
İçerik fikirlerinizi bekliyorum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,190
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Adamlar macten apple müzik açıyo herhangi bir şarkıyı gece çekiyo ve milyonlarca izleniyo.
bir spor yapıyorsanız ve yaptığınız sporda iyiyseniz eğer arkasına popüler bi müzikle destekleyip birşeyler yapabilirsiniz

Bartuu

80+ Silver
Gta 5, subway surfers veya diğer oyunların oynanış videosu üzerine mr beast videosu
1706648916200.png

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,190
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Fitnes yapıyorum ama steroidli herfilwr keşfette dolaşıyo onlardan bana sıra gelmez gibi
tr tarafına içerik yapmak isteseydin kutay yanık form gibi yapabilirdinde aslında bunu hobi olarak çekip atsan bence sorun olmaz tiktokun organik izleyiciye gösterme oranı diğer uygulamalardan daha fazla

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
@Mete Yavuz

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tr tarafına içerik yapmak isteseydin kutay yanık form gibi yapabilirdinde aslında bunu hobi olarak çekip atsan bence sorun olmaz tiktokun organik izleyiciye gösterme oranı diğer uygulamalardan daha fazla
Evet türkiyede boş beleş ne varsa akım haline geliyo
Amerika tiktokunda adam profesyonel kameralarla amerikanın manzaralarını binalarını çekmiş müthiş videoları var ama 2k takipçisi var bizimkiler şarkı açıp ağız oynatıyo 100k takipçisi var

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,190
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Evet türkiyede boş beleş ne varsa akım haline geliyo
Amerika tiktokunda adam profesyonel kameralarla amerikanın manzaralarını binalarını çekmiş müthiş videoları var ama 2k takipçisi var bizimkiler şarkı açıp ağız oynatıyo 100k takipçisi var
yinede dediğim gibi birşeyler yapacaksan aslında vlog gibi kullanabilirsin atıyorum günlük hayatta karşılaştığın ilginç manzalararı spor zamanını gibi gibi şeyleri hobi açısından paylaşabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yinede dediğim gibi birşeyler yapacaksan aslında vlog gibi kullanabilirsin atıyorum günlük hayatta karşılaştığın ilginç manzalararı spor zamanını gibi gibi şeyleri hobi açısından paylaşabilirsin
benim tiktokta yavaş yavaş türk içeriklerinden kopuyordu ama gene birşeyler oldu kv sahneleri çıkmaya başladı :D

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Sen yapamazsın mı dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Influencer olmak istiyosun sen anladım
Sen anladığım kadarıyla bazı şeyleri biraz zor anlıyosun birdaha yazıyım
Amerika tiktoku tr ye benzemiyo aykut elmas vine at tr de izlenir ama burda böyle değil

Adam amerikada müthiş arabalar sokaklar binaları çekmiş 2k izlenmiş bazı videoları

Bartuu

80+ Silver
Sen anladığım kadarıyla bazı şeyleri biraz zor anlıyosun birdaha yazıyım
Amerika tiktoku tr ye benzemiyo aykut elmas vine at tr de izlenir ama burda böyle değil

Adam amerikada müthiş arabalar sokaklar binaları çekmiş 2k izlenmiş bazı videoları
Şuan kullandığım tiktok hesabını amerikadaki arkadaşım açtı biliyorum ve mrbeast klipleri sürekli önüme çıkıyor ondan önermek istedim yanlış bir şey söylediysem kusura bakma

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Şuan kullandığım tiktok hesabını amerikadaki arkadaşım açtı biliyorum ve mrbeast klipleri sürekli önüme çıkıyor ondan önermek istedim yanlış bir şey söylediysem kusura bakma
Reis ne kusuru ama demek istediğimi anladın sen adamlar sonuçta para veriyo.Öyle basit içerikleri öne çıkarmazlar.Türkiyede de gelsin o özellik.Keşfet temizlenicek bence daha az saçma içerik çıkıcak tahminim

Top Bottom