sitkimirac
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Merhaba. Ben ileride yurt dışına çıkmayı düşünüyorum da Amerikaya Veya Almanyaya Gitmek Veya Gitmemek İçin 10 Sebep Sayabilir Misiniz?
Kalıcı , seyehat?Merhaba. Ben ileride yurt dışına çıkmayı düşünüyorum da Amerikaya Veya Almanyaya Gitmek Veya Gitmemek İçin 10 Sebep Sayabilir Misiniz?
Kalıcı düşünüyorum.Kalıcı , seyehat?
Peki almanca öğrenebileceğim bir uygulama varmı wlingua gibi.almanya, daha insancıl ve yaşanası
duolingo işe yarabilir ama konuşman şart bir dil öğrenmek istiyorsanPeki almanca öğrenebileceğim bir uygulama varmı wlingua gibi.
almanca öğrenmen şart değil, ingilizce konuşabilirsinPeki almanca öğrenebileceğim bir uygulama varmı wlingua gibi.
peki ayrıyeten almanca öğrenebileceğim bir uygulama önerisi verebilir misiniz?almanca öğrenmen şart değil, ingilizce konuşabilirsin
Almanyaya Git Bence Daha Çok Türk Ve Türk Markaları Var Kebab Salonları Var Amerikada Bireysel Silahlanma Daha Çok Kavga Çıkar Vurulur Gidersin Almanya Daha İyidirMerhaba. Ben ileride yurt dışına çıkmayı düşünüyorum da Amerikaya Veya Almanyaya Gitmek Veya Gitmemek İçin 10 Sebep Sayabilir Misiniz?