ByEfe04
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11,874
- İsim
- Efe Kıcır
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ben kimseye yaşımın büyük olduğunu felan iddia etmiyorum 16 yaşındayım. Senin yaşını bilmiyorum belki büyüksündür onu bilemem deKnk yorumların yaşını çok belli ediyor beyin konusunda ise şöyle bir açıklama yapayım kusura bakma ama bizim milletin %90 da beyin yok beyinleri olsa ülkeyi bu hale getirenleri hale el üstünde tutmazlardı ayrıca istediğin kadar isyan et neyi değiştirebileceksin daha iyi bi gelecek için yola çıkan ne adamlar vardı da o yollar onlara mezar oldu demem o ki boşver, Türkiye'de survive olup klavyen ile bunları yazabiliyorsan sal akışına gitsin.
Anlatmaya çalıştığım şey, ben bu yaşta bunları kavrayabiliyorsam ve isyan ediyorsam gelecek kaygımda varsa böyle ülkenin vay haline...
İsyan ettiğim şey neden insanlar gözünü açamıyor, neden insanlar artık birşeylerin farkında değil. Maliye bakanı çıkıp ''siz dolarla mı maaş alıyorsunuz, dolarla bir işiniz varmı?'' diyor.
Koskoca maliye bakanı ülkedeki neredeyse herşeyi ithal ettiğimiz için ekonomimizin piyasanın dolara bağlı olduğunu bilmiyormu?
Neden ülkede bu kadar zeki insanlar varken ellerinden tutup üretim yapmaya çalışmıyorlar? neden vergiler bu kadar yüksek? neden burada asgari ücretle bir aile geçinemiyorda yabancı ülkelerde asgari ücretle bile hayatını yaşayabiliyor?.