FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Evet, ortalama ücret bu. Bölümden bölüme değişir. Daha pahalı olanlar da vardır. Hukuk gibi yıllık 50.000 dolar mesela.37k dolar mı ?
Evet, ortalama ücret bu. Bölümden bölüme değişir. Daha pahalı olanlar da vardır. Hukuk gibi yıllık 50.000 dolar mesela.37k dolar mı ?
hocam evet ama ya kazanamazsa böyle ücretsiz olanlarda sıkıntıda çıkıyor bu program seni bir yere yerleştiriyor ve bu veridgin paranın içinde belli bi miktarı sennin aylık sana harçlık veriyorÜcretsiz olanı da var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır daha kolay.Diğer ülkelere göre gördüğümüz dersler ortalama 3 sınıf üstlerine eşit.Amerika ile 3 sınıf farkı var sen 10'da bu konuları bu zorlukta görüyorsan onlar üniversite de gibi.Ve bu yüzden SAT Türk öğrencilere kolay geliyor.Ama önemli olan ingilizcenin iyi olması.Yabancı ülkeden öğrenci olacağın için burs kazanabilirsin hatta tam burs kazanma şansında düşük değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu da unutma eğer YKS'de derece yaparsan yüksek bir ihtimalle amerikadan falan üniversitelerden sana burslu okuma fırsatı gelicek.Görürsün bir çok derece yapmış kişilere tam burslu amerikadan üniversite fırsatı falan geldiğini.Ama bursunu kaybetmemen de gerek o yüzden üniversite de sınavlarına falan düzgün çalışmalısın.
Sıkıntı çıkmıyor.Ücretli olanı maddi durumu iyi olanlar için ücretsiz olanı ise maddi durumu karşılayamayacağı için.Öyle direk başvurdum gidiyom değil.Sınava giriyorsun yine.hocam evet ama ya kazanamazsa böyle ücretsiz olanlarda sıkıntıda çıkıyor bu program seni bir yere yerleştiriyor ve bu veridgin paranın içinde belli bi miktarı sennin aylık sana harçlık veriyor
AFS'nin 2 tane olanı var işte birisi ücretli birisi ücretsiz.hocam evet ama ya kazanamazsa böyle ücretsiz olanlarda sıkıntıda çıkıyor bu program seni bir yere yerleştiriyor ve bu veridgin paranın içinde belli bi miktarı sennin aylık sana harçlık veriyor
Online eğitim almaktan ziyade yüz yüze kursa gitmeni öneririm.böyle bi site buldum ücretsiz eğitim veriyor güvenilir midir
ib tüm dünyada geçerli olan bir diploma ap de amerika ve kanadada geçerli olan diploma bu diplomalardan birini alırsan direk üniversiteye alıyorlar seni ortalama üniye rahat girersin ama harvard fln istersen o diplomaya bayağa iyi puanla tamamlaman lazımap ve ib nedir