Neler Yeni

Amerika'da Üniversite Okumak

Sherlockholmes12

80+ Bronze
burada bi daha sınava girmicem zaten akraba ve ailenin diğerleriyle kıyaslamasından dolayı gideceğim. ilk 5000 sıralamyı beğenmeyip tekrar sınava giren kuzenimi övüp duruyorlar ve galatasaray üniversitesini kazandı sinir oldum bende amerika da daha iyi üniversiteye sırf onların kıyaslamasından dolayı diploma alacağım
orda okurken çalışacağımda yazılımla uğraşıyorum 20k falansa yıllık karşılayabilirim
Dostum ben sana çok basit bir hesap yapıyım eğer ailen sana yıllık 20 k dolar vermezse gidemezsin orada çalışarak sadece kendi geçimini sağlayabilirsin hem ABD üniversite için gelen öğrencilerin çalışmasına izin vermiyor sadece üniversite içinde çalışabilirsin tabi buda haftalık 20 saatle kısıtlı geçimine bile zor yeter ben bende şuan ailemin parayı karşılamasını istiyorum belli karşılayabilirler ise gidebilirim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Amerika şeriatçıları kabul ediyor muydu

Cihangir

80+ Gold
Amerika şeriatçıları kabul ediyor muydu
evet orası özgürlükler ülkesi laiklik gibi saçma sapan kanunları yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ben sana çok basit bir hesap yapıyım eğer ailen sana yıllık 20 k dolar vermezse gidemezsin orada çalışarak sadece kendi geçimini sağlayabilirsin hem ABD üniversite için gelen öğrencilerin çalışmasına izin vermiyor sadece üniversite içinde çalışabilirsin tabi buda haftalık 20 saatle kısıtlı geçimine bile zor yeter ben bende şuan ailemin parayı karşılamasını istiyorum belli karşılayabilirler ise gidebilirim
arkadaşım orda onunla kalırım kirayı az öderim zaten grafik ve yazılımla da uğraştığım için üniversite ücretini karşılayabilir 20 30k civarıysa

JSezar

80+ Silver
burada bi daha sınava girmicem zaten akraba ve ailenin diğerleriyle kıyaslamasından dolayı gideceğim. ilk 5000 sıralamyı beğenmeyip tekrar sınava giren kuzenimi övüp duruyorlar ve galatasaray üniversitesini kazandı sinir oldum bende amerika da daha iyi üniversiteye sırf onların kıyaslamasından dolayı diploma alacağım
Hocam bu aşağılık kompleksinden çıkın. Bu üni sınavı zaten hiç bir şeyi ölçmüyor,keyfinize bakın,kendinizi geliştirin.

Cihangir

80+ Gold
Hocam bu aşağılık kompleksinden çıkın. Bu üni sınavı zaten hiç bir şeyi ölçmüyor,keyfinize bakın,kendinizi geliştirin.
normalde seneye tatile gidecektim oraya yerleşip çalışmayı düşünüyordum ama bu kıyaslamalardan dolayı üniversite okumayı düşünüyorum kararsızım

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
5k yı beğenmemekte ne bileyim, nasıl bir cahillik. Takma hocam, bu hayat senin. Onlara he de geç. İstemiyorsan okuma, istersen tekrar çalış, istersen bu puanla yerleş. Milletin ağzı torba değil, büzemezsin. Sen kendine odaklanmalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,956
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom