Neler Yeni

Amerikadan alınan ürünlere vergi?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba öncelikle amerikadan ekran kartı , işlemci ,ram , ssd , monitör ve işlemci sıvı soğutucu ,anakart bunları almayı düşünüyorum fakat bi arkadaşım bunlara paketi açıklamışsa vergi alıyorlar dedi ayrıca açsan bile 2000 tl vergi mı ne alıyorlarmış . diğeri almıyorlar dedi.
acaba alıyorlarmı ve ne kadar alıyorlar hangi şartlar altında alıyorlar lütfen yazın

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
Merhaba öncelikle amerikadan ekran kartı , işlemci ,ram , ssd , monitör ve işlemci sıvı soğutucu ,anakart bunları almayı düşünüyorum fakat bi arkadaşım bunlara paketi açıklamışsa vergi alıyorlar dedi ayrıca açsan bile 2000 TL vergi mı ne alıyorlarmış . diğeri almıyorlar dedi.
acaba alıyorlarmı ve ne kadar alıyorlar hangi şartlar altında alıyorlar lütfen yazın
eğer kargoyla geliyorsa alınır ama çindeki kadar almazlar

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Merhaba öncelikle amerikadan ekran kartı , işlemci ,ram , ssd , monitör ve işlemci sıvı soğutucu ,anakart bunları almayı düşünüyorum fakat bi arkadaşım bunlara paketi açıklamışsa vergi alıyorlar dedi ayrıca açsan bile 2000 TL vergi mı ne alıyorlarmış . diğeri almıyorlar dedi.
Şöyle diyeyim 2 tane devlete 1 tane kendine alıyorsun hatta bazen 3 tane devlete 1 tane kendine alıyorsun. Buna göre ne kadar vergi alacaklarını sen düşün.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
knk benim gibi çakal olduğunu sanma, ucuz ama o vergi pahalı yapıyor ucuz aldım sanarken.

gümrük vergisi diyorki : UCUZA ALAMAZSIN YA ÜLKEDEN PAHALIYA YA DA DIŞARDIDAN UCUZ DİYE DAHA PAHALIYA ALIRSIN

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Amazondan alacaksan sipariş verirken zaten ekliyorlar vergiyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O vereceğin vergi yerine, bir Avrupa ülkesine gidiş dönüş bilet al hem gezmiş olursun hem de vergiyi kurtarırsın. Eğer imkanın varsa al arabayı şurdan Yunanistan'a gir al gel eğer o kadar ucuzsa.

CnKYgT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
cenk yigit
Gümrük birliği içerisindeki ülkelerden %18 dışındaki ülkelerden ise %20 oranında net vergi alınır ayrıca alacağınız elektronik ürünün kapsamına göre ÖTV adı altında %30 - %60 arasında vergilendirme yapma durumları da mevcut .Yine ayrıca bireysel ithalat maddi sınırı 1500€ karşılığı türk lirasıdır ve her üründen maksimum 3 adet alabilirsiniz . Kısacası bilmeden etmeden kulaktan dolma bilgilerle alışveriş yapmaya kalkmayın veya bütün masrafları dahil edip net fiyat veren siteleri tercih edin yoksa astarı yüzünden pahalıya gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,163
Üyeler
162,636
Son üye
Serkan1904
Top Bottom