Ya sen bi git şuradan ya. Brde utanmadan konu açıyorsun.tamam ben de korsan dedim cümlenin başında "korsan ama" yazıyor
Bence adam doğru olani yapmış gidip 10 TL veren kadar bi zaman sonra sıkılcak gidip 10 TL'ye çiğköfte ayran yer kdjf
"Anne oyun 10 TL idi ben bedava indirdim anne * *![]()
10TL'lik oyunu korsan indirip 700TL'lik oyunlara laf edenlere saygım yok benim.Ulan yuh bee İndirimsiz fiyatı 10 TL olan oyunu da korsan indirmezsin
Oda doğru ben oyuna 10 tl vermemek için mobilden oynuyom beleşKul hakkı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
"Enayiler 10 TL veriyo oyuna anne![]()
![]()
![]()
* * "
kim 700 TL lik oyuna laf ediyor10TL'lik oyunu korsan indirip 700TL'lik oyunlara laf edenlere saygım yok benim.
Senin için demedim genel dedim.@Mehmet Yılmaz
abi konuyu kilitlermisin lütfen
kim 700 TL lik oyuna laf ediyor
Ona ''yazık'' ama diğerine ''peki''.Yazık.
Peki.
Onlar not muslim so not kul hakkı.Kul hakkı.
"Enayiler 10 TL veriyo oyuna anne![]()
![]()
![]()
* * "
bu yorum az biraz aşağılayıcı değil mi?
Aga play store da beleş olan ve Bluestack ile anlaşmalı olan oyunu crackli indirmek mantıklı mı?Neden aşağılıyorsun? Çok ağır davrandın.
Sana demedim dostum oyun yapımcılarına dedim ayrıca benimle düzgün konuş.Allaha şükür müslümanım boş yapma
Para ver o zaman.Ona ''yazık'' ama diğerine ''peki''.
Ayrımcılık var forumda AYRIMCILIK. (!)
Onlar not muslim so not kul hakkı.
Korsan kullanmamalısın.
BlueStack ile anlaşmalı zaten oyun neden daha crack kullanmaya inat ediyorsun anlamış değilim bir de herkesin içinde marifet gibi "crackli oynuyorum" demen çok saçmaKendi işlemcimi sattım 0 lira koyarak aldım ben burda emeğimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum beleş oyuna 10 lira vermem