ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
Abi ben oyunu indirdim açtım sonra truva atı falan bişeyler çıktı ne alaka
DoğrudurAbi beni hatırlarsın mavi ekran hatası olan sen bana easy anti cheat ve riot vanguard sil dedin yaptım onları 1 gün sonra yine mavi ekran yedim sonra technopatta adama sordum ekran kartı driverinden dedi
Truvalılar gibi biçecekler şimdi temiz duruyolar gece karınca sürüsý gibi yayılırlarAbi ben oyunu indirdim açtım sonra truva atı falan bişeyler çıktı ne alaka
Mahalle bilgisyarcısı: Kardeşim site virüssüz aslında virüs sanıyor para vermediğin için- Virüssüz sitelerden indir sorun çıkmaz
- Ama anti-virüsü devre dışı bırakman lazım
- Niye ?
- Bedava çünkü
Ekran kartı driverından mavi ekran mı yeniyormuş la? İlk defa duydumDoğrudur
Welcome to amdEkran kartı driverından mavi ekran mı yeniyormuş la? İlk defa duydum
Klavye mouse yüzünden bile mavi ekran yenebiliyor driverleri hata verebiliyor usb portları hata verebiliyor var oğlu var yaniEkran kartı driverından mavi ekran mı yeniyormuş la? İlk defa duydum
Eski sürücüyü kaldırman lazımEski sürümün üstüne yeni sürümü kurdugum için ondan buyuk ihtimalle
Yeni sürümü kurarken eski sürüm otomatik olarak kalkıyor zaten.Eski sürümün üstüne yeni sürümü kurdugum için ondan buyuk ihtimalle
Lsldkdşdldjdjdjdhsgsbsmsksösmdmofkfksnskscrackvirüssüzindir%100kesinliklevirüsyokamongusbedava.com.org
Klavye, mouse yüzünden bile yendiğini biliyorum ama driver güncel değil diye mavi ekran hatası alanı hiç duymadım.Klavye mouse yüzünden bile mavi ekran yenebiliyor driverleri hata verebiliyor usb portları hata verebiliyor var oğlu var yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski sürücüyü kaldırman lazım