sonyunuycuo"Sonoyuncu'ya" olacak, yanlış yazmışsın.
Oyun bedava dostum. İnternetten minecraft indiriyorsun. Premium olmayan sunuculara girebiliyorsun
Değil.İşte o indirdiğin şey korsan.
30 TL olsa adamlar iflas eder onlarda 5$'ın hikmeti bile yokO kadarını bilmiyorum fakat legal bir şekilde Minecraft oynamak için satın alıp oynaması gerekiyor.
Minecraft Windows 10
www.minecraft.net
30 TL gibi bir fiyatı mevcut.
Korsan. Paralı oyunu açıkça bedavaya oynuyorsun. Ben zamanında bir siteden almıştım 2 yıl önce 35 TL'ye. Bu korsan değil orjinal Launcher'dan girmediğin her MC korsandır.Değil.
Tamam ben korsanım o zaman. Hiçbir oyuna para vermeyeceğim. Korsanlığınızı yesinler. Premium serverda oynamayacaksan ya da Technic Launcher da online oynayamacaksan Minecrafta para veren enayi diyecem ama uyarı fln yerim.30 TL olsa adamlar iflas eder onlarda 5$'ın hikmeti bile yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Korsan. Paralı oyunu açıkça bedavaya oynuyorsun. Ben zamanında bir siteden almıştım 2 yıl önce 35 TL'ye. Bu korsan değil orjinal Launcher'dan girmediğin her MC korsandır.
İşte sizin gibi yanlış zihniyet. Senin paran değersiz emin ol adamların 2 günlük yemek parasına eşit o oyunun fiyatı.Tamam ben korsanım o zaman. Hiçbir oyuna para vermeyeceğim. Korsanlığınızı yesinler. Premium serverda oynamayacaksan ya da Technic Launcher da online oynayamacaksan Minecrafta para veren enayi diyecem ama uyarı fln yerim.
Benim de 1 haftalık yemek parama eşit.İşte sizin gibi yanlış zihniyet. Senin paran değersiz emin ol adamların 2 günlük yemek parasına eşit o oyunun fiyatı.