Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
2x8 pinlik güç girişi istiyor.
PSU da 2x8 yok diye biliyorum ayrıca 550W PSU'm var yetersiz gelebilir
2x8 pinlik güç girişi istiyor.
Amd 3000 serisi işlemcilerine elektron misroskopu ile bakmışlar intel 14 nm ile aynı gozukuyormuşIntel birde ram MHz desteğini yükseltme 14nm yerine 7nm yapsa birde stok soğutucuyu değiştirse tadından yenmez
bence psu yeter eğer güç girişinden 2 adet yok ise tek girişi 2 girişe çoklayan kablolar var bence alabilirsiniz2x8 pinlik güç girişi istiyor.
PSU da 2x8 yok diye biliyorum ayrıca 550W PSU'm var yetersiz gelebilir
Link atabilir misiniz bulamadım dabence psu yeter eğer güç girişinden 2 adet yok ise tek girişi 2 girişe çoklayan kablolar var bence alabilirsiniz
bu biraz pahalı daha ucuzunu görürseniz alabilirsiniz ben gördüm ama giriş voltajı 6 pin oluyor onlarınLink atabilir misiniz bulamadım da
Bu tür kablolar sisteme zarar verebiliyor ekran kartına dengesiz güç gidiyor lütfen önermeyin.bu biraz pahalı daha ucuzunu görürseniz alabilirsiniz ben gördüm ama giriş voltajı 6 pin oluyor onların
moleks ile ayrı güç de verebilirsiniz
çalışma mantığı gelen elektirinğin aynısınını karşıya iletmek ne dengesiz gücü aynı elektirik aynı kablo ile ikinci kabloya gidiyor zaten 6+2 kabloların 2 ye ayrılan pini de bu mantık ile çalışıyor yanlış bilgi vermeyinBu tür kablolar sisteme zarar verebiliyor ekran kartına dengesiz güç gidiyor lütfen önermeyin.
İnternette araştır ve o kablolar sisteme zarar verebiliyor dediğim gibi dengesiz güç verebiliyor kimse tavsiye etmiyor lütfen siz yanlış bilgi vermeyin o kablolar işini düzgün yapsaydı 300wattlık psuya rtx2060 takardık yani.çalışma mantığı gelen elektirinğin aynısınını karşıya iletmek ne dengesiz gücü aynı elektirik aynı kablo ile ikinci kabloya gidiyor zaten 6+2 kabloların 2 ye ayrılan pini de bu mantık ile çalışıyor yanlış bilgi vermeyin
o çoklayıcılar 6+2 pin kabloların mantığında yapılıyor zaten o ayrılan 2 pin de çoklama e bunu tüm güç kaynağı üreticileri yapıyor ise sen bunu dışardan alınca bilgisayarına zarar mı veriyor asıl siz yanlış bilgi vermeyin zarar verseydi psu üreticileri bu yöntemi kullanmaz ve psu dan ayrı kablo uzatırdıİnternette araştır ve o kablolar sisteme zarar verebiliyor dediğim gibi dengesiz güç verebiliyor kimse tavsiye etmiyor lütfen siz yanlış bilgi vermeyin o kablolar işini düzgün yapsaydı 300wattlık psu ya rtx2060 takardık yani.
Tamam siz haklısınız tamam uzatmıyorum artık.o çoklayıcılar 6+2 pin kabloların mantığında yapılıyor zaten o ayrılan 2 pin de çoklama 20+4 pin de aynı mantık çoklama e bunu tüm güç kaynağı üreticileri yapıyor ise sen bunu dışardan alınca bilgisayarına zarar mı veriyor asıl siz yanlış bilgi vermeyin zarar verseydi psu üreticileri bu yöntemi kullanmaz ve psu dan ayrı kablo uzatırdı
Raporladım iyi günlerTamam siz haklısınız tamam uzatmıyorum artık.
Ayrica 11. Nesil de desteklemeyecek h ve b serisiher şey iyi hoşta arkadaş en ucuz LGA 1200 anakart oldu 700 TL.