Ayrıca Aylık 49.90TL Fiyatlandırma Seçeneği 3 Mayıs'da Geliyormuş Sanırım
Nvidia nın açgözlülüğü ve sanırım tr yatırım yapacak alt yapıları yok50 TL fazla değil mi sence?
Sırada bekleyenler free kullanıcılar kanka. Ne demek istiyorsun anlamadım ama 75 lira pahalı."75 tElE çOk paHaLı aĞbi yAa" diyenler kapış kapış almış olmalılar ki sunucularda yer kalmamış...
Premium Kullanıcılar için Oluşturulan Kapasite Üst Sınıra Ulaşmış Yani Premium Kullananlar bile Sunucuları MahvetmişSırada bekleyenler free kullanıcılar kanka. Ne demek istiyorsun anlamadım ama 75 lira pahalı.
Vallahi dedim ve almayacağım da. Basic plan takılabilirim ama geri adım gelmedikçe sözde kampanyalı lansman paketinden dahi almayacağım. Normal paket 50tl olsa alırdım ama. Mesele duruş."75 tElE çOk paHaLı aĞbi yAa" diyenler kapış kapış almış olmalılar ki sunucularda yer kalmamış...
Hayırlı olsunGeForce Now Türkiye Sunucuları Aktif Durum'da İyi Oyunlar Dilerim, Ayrıca Aylık 49.90TL Fiyatlandırma Seçeneği 3 Mayıs'da Geliyormuş Sanırım
some turkey problems, üzgünüm dostumLaptobumun gereksinimleri düşük diye geforce nowa girim dedim belki güzel olur 1 saatlik ücretsiz deneme dedim.
Sistemim düşük diye oynatmadı...
Dünden böyle benimde. Bir baksam nasıl oynanışı falan eyvallah da. Aldıktan sonra cacık cıkarsa sıkıntı :/Bruh moment öyle bir andır ki..
Alıntıyı görüntüle