[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

Yav kardeşim işiniz güçünüz bir pislik aramak, sen önce ne yapacaksın biliyor musun? 5000 TL'ye RX 580 sistem yapanlara indirimli deyip +500 kâr ile sitem satanlara yorumunu yapacaksın. Şimdi ben desem ki itopya sistemden kâr yapmıyor benim ricam ile kitleme özel yaptı siz inanmazsınız onun için sen ilk önce ilk dediğimi uygula...
Hocam bence kale almaya gerek yok:)
Sistem tek kelime ile muhteşem olmuş ellerinize sağlık.

Yav kardeşim işiniz güçünüz bir pislik aramak, sen önce ne yapacaksın biliyor musun? 5000 TL'ye RX 580 sistem yapanlara indirimli deyip +500 kâr ile sitem satanlara yorumunu yapacaksın. Şimdi ben desem ki itopya sistemden kâr yapmıyor benim ricam ile kitleme özel yaptı siz inanmazsınız onun için sen ilk önce ilk dediğimi uygula...
Abi çok iyi sistem olmuş. Ama keşke elinde kolonya ile girseydin videoya.

Giriş seviyesi bir PSU. Arkadaşlar objektif olun. Lütfen. Abdullah hocamın topladığı sistemin PSU'su çok iyi değil. Korumaları eksik.
Senin önerdiğin sistemdeki PSU da kötü
Senin önerdiğin sistemin abdullah abinin önerdiği sistemden daha iyi olarak ne var bana bunu söylesene

4899 TL'ye alabildiği sisteme bak, gelip giriş seviyesi diyor. İstersen 1000W Platinum PSU falan kullansaydık? Gerçekten sırf eleştirmek için eleştiriyorsunuz diyecek bir şey bulamıyorum bazen.

Uiyyy.
Ama abi itopya'nın kendi sistemleri gerçekten ederinden pahalı. Yani TARS Sistem var mesela kendileri topladılar. Pahalı mı evet. Ama Birisinin kampanyalı topladığına bakıyorsun daha uygun fiyatlı. Tabi senin topladığın sistemler en F/P Desem yalan olmaz.
F5 atmayıp sabırla beklemene güldüm :D
Yok ya arkada açıktı baktım hala açık dedim faydam olsun 🤪 :cool: :ROFLMAO:

kyk ya sövüyorum şuan 10 gün önce yatırsanız parayı ne olurdu

Sistemin 2 eksisi var, biri tn panel monitör diğeri de psu. Bunlar da fiyatına göre oldukça normal.
Sistem aşırı iyi olmuş. Alıcak olan arkadaşlar kaçırmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,390
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri