Neler Yeni

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yav kardeşim işiniz güçünüz bir pislik aramak, sen önce ne yapacaksın biliyor musun? 5000 TL'ye RX 580 sistem yapanlara indirimli deyip +500 kâr ile sitem satanlara yorumunu yapacaksın. Şimdi ben desem ki itopya sistemden kâr yapmıyor benim ricam ile kitleme özel yaptı siz inanmazsınız onun için sen ilk önce ilk dediğimi uygula...
Hocam bence kale almaya gerek yok:)
Sistem tek kelime ile muhteşem olmuş ellerinize sağlık.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yav kardeşim işiniz güçünüz bir pislik aramak, sen önce ne yapacaksın biliyor musun? 5000 TL'ye RX 580 sistem yapanlara indirimli deyip +500 kâr ile sitem satanlara yorumunu yapacaksın. Şimdi ben desem ki itopya sistemden kâr yapmıyor benim ricam ile kitleme özel yaptı siz inanmazsınız onun için sen ilk önce ilk dediğimi uygula...
Abi çok iyi sistem olmuş. Ama keşke elinde kolonya ile girseydin videoya.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Giriş seviyesi bir PSU. Arkadaşlar objektif olun. Lütfen. Abdullah hocamın topladığı sistemin PSU'su çok iyi değil. Korumaları eksik.
Sistem de giriş seviyesi de ondan.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,320
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
4899 TL'ye alabildiği sisteme bak, gelip giriş seviyesi diyor. İstersen 1000W Platinum PSU falan kullansaydık? Gerçekten sırf eleştirmek için eleştiriyorsunuz diyecek bir şey bulamıyorum bazen.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Uiyyy.
Ama abi itopya'nın kendi sistemleri gerçekten ederinden pahalı. Yani TARS Sistem var mesela kendileri topladılar. Pahalı mı evet. Ama Birisinin kampanyalı topladığına bakıyorsun daha uygun fiyatlı. Tabi senin topladığın sistemler en F/P Desem yalan olmaz.
F5 atmayıp sabırla beklemene güldüm :D
Yok ya arkada açıktı baktım hala açık dedim faydam olsun 🤪 :cool: :ROFLMAO:

F0undeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Melih Karabaş
kyk ya sövüyorum şuan 10 gün önce yatırsanız parayı ne olurdu

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Sistemin 2 eksisi var, biri tn panel monitör diğeri de psu. Bunlar da fiyatına göre oldukça normal.
Sistem aşırı iyi olmuş. Alıcak olan arkadaşlar kaçırmasın.

Top Bottom