Neler Yeni

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Değiştirdim hocam.
Psu ya çok iyi diyen yok zaten. Sadece 1800 tl lik bir indirim olduğu için bu psu kullanımış. Zaten istersen sat gf1 al veya kasayı Battlecruiser ile değiştir her türlü indirimli oluyor.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Dolar arttı fiyatlar düştü bu nasıl bir denklemmm

T.P.G.

80+ Titanium
Ben de bunu demek istiyorum. Bazı bilgisiz arkadaşlar yorum yazmış. Ekran kartı farklı modelde değiştirilebilse daha iyi olur. Bunları eleştirirken bazı objektif olmayan arkadaşlar direkt yorum yapmış. PSU'nun korumaları eksik ve ekran kartının soğutma performansı iyi değil. Bu konuya bakınız;
Biliyorum, bende gayet iyi biliyorum. Korumaları eksik değil sadece 1 koruma olması gerekiyordu onu koymamışlar. Sizin attığınız sistemdeki PSU ile arada pek fark yok yani.

Ekran kartına gelelim, evet düşük seviye bir model ancak testte aman aman sıcaklıklara mesh olmayan bir kasa ile çıkmadığını görürsünüz. 77 derece sizi rahatsız ediyorsa UV yaparsınız. 1500TL'lik indirimi göz önündee bulundurup her şeyin 4/4'lük olamayacağını anlamanızı rica ediyorum.

Yoksa aynı sistem 6K'ya da çıkardı ama Gaming X 1650S olurdu Hydro 500 PSU olurdu kasa Spec Delta olurdu olurdu da olurdu.

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enes
nasıl açılıyor site bende yok lütfen banada bırakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular