[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

Değiştirdim hocam.
Psu ya çok iyi diyen yok zaten. Sadece 1800 tl lik bir indirim olduğu için bu psu kullanımış. Zaten istersen sat gf1 al veya kasayı Battlecruiser ile değiştir her türlü indirimli oluyor.

kitle büyük fiyata denecek bir şey yok, 1000 stok bile çok az gelir.

Ben de bunu demek istiyorum. Bazı bilgisiz arkadaşlar yorum yazmış. Ekran kartı farklı modelde değiştirilebilse daha iyi olur. Bunları eleştirirken bazı objektif olmayan arkadaşlar direkt yorum yapmış. PSU'nun korumaları eksik ve ekran kartının soğutma performansı iyi değil. Bu konuya bakınız;
Biliyorum, bende gayet iyi biliyorum. Korumaları eksik değil sadece 1 koruma olması gerekiyordu onu koymamışlar. Sizin attığınız sistemdeki PSU ile arada pek fark yok yani.

Ekran kartına gelelim, evet düşük seviye bir model ancak testte aman aman sıcaklıklara mesh olmayan bir kasa ile çıkmadığını görürsünüz. 77 derece sizi rahatsız ediyorsa UV yaparsınız. 1500TL'lik indirimi göz önündee bulundurup her şeyin 4/4'lük olamayacağını anlamanızı rica ediyorum.

Yoksa aynı sistem 6K'ya da çıkardı ama Gaming X 1650S olurdu Hydro 500 PSU olurdu kasa Spec Delta olurdu olurdu da olurdu.

Olmuyo cidden moralim bozulur alamazsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,973
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri