[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

Aga site, siteyi çölertmişsiniz noluyo lan kamre şaksı noluyo la site, site çöktü aloooooo

Itopya'da PSU anlamında çok çeşitlilik yok. Yoksa aynı fiyata daha iyi bir PSU alınabilirdi.
Ben de bunu demek istiyorum. Bazı bilgisiz arkadaşlar yorum yazmış. Ekran kartı farklı modelde değiştirilebilse daha iyi olur. Bunları eleştirirken bazı objektif olmayan arkadaşlar direkt yorum yapmış. PSU'nun korumaları eksik ve ekran kartının soğutma performansı iyi değil. Bu konuya bakınız;

Ben de bunu demek istiyorum. Bazı bilgisiz arkadaşlar yorum yazmış. Ekran kartı farklı modelde değiştirilebilse daha iyi olur. Bunları eleştirirken bazı objektif olmayan arkadaşlar direkt yorum yapmış. Bu konuya bakınız;
Aynı konunun linkini atmışsın :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

sistem çok iyi bu fiyata da 4 alanlar ağlıyor şu anda +monitör -%8 performans farkı var baya iyi olmuş bu sistem.
ben bile şu anda 5600xt'ye gerek var mıydı acaba diyorum. çünkü 60hz monitör kullanıyorum
acaba hata mı ettik bu sisteme 7200tl vererek? piyasanın bir tık üstünde ama dolar 8.56 iken almıştım

ağam bizle dalga geçir

350 adetlik MD2 stoğu için 40 dakikada 34.000 satış linki tıklaması mevcut. Donanım Arşivi sistemlerine TR'de dayanacak stok yok! diye neden dediğimi umarım anlatabilmişimdir.

MD2-2.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,431
Üyeler
183,833
Son üye
itseymenforge
Geri