La iyi ne demek döverim seni? Mükemmel indirim resmenFiyat iyi.
La iyi ne demek döverim seni? Mükemmel indirim resmenFiyat iyi.
ABOOOOSürekli F5 ile takip et aldın aldın 350 adetlik stoğa şuan "yarım saatte" 30.000 link tık tıklaması oldu .
Yardım plsBeb aercool vx 500 w psu aldim bana bunu aldediler ama bu sistemdeki psu yu sorduğumda alma dediler simdi ne yapmaliyın
Ben de bunu demek istiyorum. Bazı bilgisiz arkadaşlar yorum yazmış. Ekran kartı farklı modelde değiştirilebilse daha iyi olur. Bunları eleştirirken bazı objektif olmayan arkadaşlar direkt yorum yapmış. PSU'nun korumaları eksik ve ekran kartının soğutma performansı iyi değil. Bu konuya bakınız;Itopya'da PSU anlamında çok çeşitlilik yok. Yoksa aynı fiyata daha iyi bir PSU alınabilirdi.
Aynı konunun linkini atmışsınBen de bunu demek istiyorum. Bazı bilgisiz arkadaşlar yorum yazmış. Ekran kartı farklı modelde değiştirilebilse daha iyi olur. Bunları eleştirirken bazı objektif olmayan arkadaşlar direkt yorum yapmış. Bu konuya bakınız;
[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM
An itibari ile site yanıt vermeye başladı. Almak isteyenler elini çabuk tutmalı. internet ggforum.donanimarsivi.com
Değiştirdim hocam.Aynı konunun linkini atmışsın
Şuan aynı parçaları alsan 1000 1500 TL falan indirimli.Bu tarz donanımlı olan sistemi satın alanlar varmı ve ne kadar ödedi?
[da-md2 den bahsetmiyorum buna benzer donanımlı farklı sistem alanlar]