Aynen kanka kandır kendini masaüstü saat ile anakart kutu boyutunu anlayacak kadar zeki olduğunu düşünüyorum neysehahahahaha
amazon ile görüştüm ürün geri gitmeyecek teslimat süresini geçtiği için koşulsuz iade etmişler mağdur etmemek için.
kargo kısmında dedigim gibi amazondaki diğer ürünümün geleceğini düşündüm.
Para kısmında ise 3.2k beni zengin yapmaz. Ben 3.2klık ürünü satmakla da ugraşmam
Ayağım kırık kısmında:
Alıntıyı görüntüle
umarım sendede aynı sorun olur da anlarsın. Senin kadar boş insanları engellemekten sıkıldım.
Alıntıyı görüntüle
bu da bana geleceğini düşündüğüm kargo.
Ek olarak bu anakartı kullanmayacağım gelip alacak varsa verebilirim.
Benim anakartım bugün teslim edilecek.
Alıntıyı görüntüle
Kanki madem bu kadar para peşinde değilsin ara amazonu ya paralarını geri alsınlar yada ürünlerini gönder niye burda konu açıyorsun onu anlamadım ?hahahahaha
amazon ile görüştüm ürün geri gitmeyecek teslimat süresini geçtiği için koşulsuz iade etmişler mağdur etmemek için.
Para kısmında ise 3.2k beni zengin yapmaz. Ben 3.2klık ürünü satmakla da ugraşmam
Ayağım kırık kısmında:
Alıntıyı görüntüle
umarım sendede aynı sorun olur da anlarsın. Senin kadar boş insanları engellemekten sıkıldım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
para şuan bankamda ve ürün teslim edilmiş. Amazon teslim süresini geçtiği için iade etmiş.Ben defalarca kargodaki ürünü iptal ettim aynı zamanda kargo hasar aldı vs. diye teslim edilmediğide oldu. Kargo iadesi şu şekilde oluyor ürün geç geldiği zaman iptal etmek istediğin zaman temsilci teslim almayın diyor. Yada kolay gelsin firmasını arayarak getirmemeleri gerektiğini belirtmen gerekiyor. Ayrıca ücret iadesi gerçekleştiğinde amazon siparişlerim kısmında iade tamamlandı yazıyor netice olarak. Senin işlem provizyonda gözüktüğü için ödeme alınmadığını yada ücret iadesi olduğunu sanıyorsun. Ücret iadesi olsa belirttiğim yerde o yazı yazar kaç gün içinde hangi karta iade edildiği belirtilir. Şuan bugün teslim edildi yazması demek siparişin tamamlandığını gösteriyor. Yani burada amazon parayı iade edip ürünü göndermiş olmuyor. Sadece sen öyle sanıyorsun.
Eğer dediğin gibiyse amazon telafi olarak anakart sende kalsın dediyse satacak isen veyahut vereceksen amazon onayını görme karşılığında alabilirim ama diğer arkadaşlarında dediği gibi normalde iade tamamlandı yazması gerekli o kısmı bende anlamadım istersen bir daha ara sor.hahahahaha
Ayağım kırık kısmında:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
satmayı düşünmüyordum. Bedava verecektim vazgeçtim, ürünü de kullanmayacağım dursun köşe de. İade tamamlandı kısmında akşama kadar beklerim olmazsa da önemli değil artık. Amazon canlı destek gerekli cevabı verdi.Eğer dediğin gibiyse amazon telafi olarak anakart sende kalsın dediyse satacak isen veyahut vereceksen amazon onayını görme karşılığında alabilirim ama diğer arkadaşlarında dediği gibi normalde iade tamamlandı yazması gerekli o kısmı bende anlamadım istersen bir daha ara sor.