Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakart aldım. Amazon parasını geri verdi?

Nezha

80+ Bronze
1000 lira verelim amazon ödeme talep ederse üstünü sen tamamlarsın 🤣 satıcı amazonsa ve banka işlemi askıya alınmamışsa büyük ihtimal umrunda olmaz. Ama satıcı gerçek kişiyse peşini bırakmaz.

tragedy

80+
hahahahaha

amazon ile görüştüm ürün geri gitmeyecek teslimat süresini geçtiği için koşulsuz iade etmişler mağdur etmemek için.
kargo kısmında dedigim gibi amazondaki diğer ürünümün geleceğini düşündüm.
Para kısmında ise 3.2k beni zengin yapmaz. Ben 3.2klık ürünü satmakla da ugraşmam :)
Ayağım kırık kısmında:
Alıntıyı görüntüle
umarım sendede aynı sorun olur da anlarsın. Senin kadar boş insanları engellemekten sıkıldım.

Alıntıyı görüntüle
bu da bana geleceğini düşündüğüm kargo.

Ek olarak bu anakartı kullanmayacağım gelip alacak varsa verebilirim.

Benim anakartım bugün teslim edilecek.
Alıntıyı görüntüle
Aynen kanka kandır kendini masaüstü saat ile anakart kutu boyutunu anlayacak kadar zeki olduğunu düşünüyorum neyse

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
hahahahaha

amazon ile görüştüm ürün geri gitmeyecek teslimat süresini geçtiği için koşulsuz iade etmişler mağdur etmemek için.
Para kısmında ise 3.2k beni zengin yapmaz. Ben 3.2klık ürünü satmakla da ugraşmam :)
Ayağım kırık kısmında:
Alıntıyı görüntüle
umarım sendede aynı sorun olur da anlarsın. Senin kadar boş insanları engellemekten sıkıldım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Kanki madem bu kadar para peşinde değilsin ara amazonu ya paralarını geri alsınlar yada ürünlerini gönder niye burda konu açıyorsun onu anlamadım ?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Ben defalarca kargodaki ürünü iptal ettim aynı zamanda kargo hasar aldı vs. diye teslim edilmediğide oldu. Kargo iadesi şu şekilde oluyor ürün geç geldiği zaman iptal etmek istediğin zaman temsilci teslim almayın diyor. Yada kolay gelsin firmasını arayarak getirmemeleri gerektiğini teslım almayacağını belirtmen gerekiyor. Sen geç gelmesine rağmen teslim almışsın ve sipariş tamamlanmış. Ayrıca ücret iadesi gerçekleştiğinde amazon siparişlerim kısmında iade tamamlandı yazıyor netice olarak. Senin işlem provizyonda gözüktüğü için ödeme alınmadığını yada ücret iadesi olduğunu sanıyorsun. Ücret iadesi olsa belirttiğim yerde o yazı yazar kaç gün içinde hangi karta iade edildiği belirtilir. Şuan bugün teslim edildi yazması demek siparişin tamamlandığını gösteriyor. Yani burada amazon parayı iade edip ürünü göndermiş olmuyor. Sadece sen öyle sanıyorsun.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Furkan Görür
Ben defalarca kargodaki ürünü iptal ettim aynı zamanda kargo hasar aldı vs. diye teslim edilmediğide oldu. Kargo iadesi şu şekilde oluyor ürün geç geldiği zaman iptal etmek istediğin zaman temsilci teslim almayın diyor. Yada kolay gelsin firmasını arayarak getirmemeleri gerektiğini belirtmen gerekiyor. Ayrıca ücret iadesi gerçekleştiğinde amazon siparişlerim kısmında iade tamamlandı yazıyor netice olarak. Senin işlem provizyonda gözüktüğü için ödeme alınmadığını yada ücret iadesi olduğunu sanıyorsun. Ücret iadesi olsa belirttiğim yerde o yazı yazar kaç gün içinde hangi karta iade edildiği belirtilir. Şuan bugün teslim edildi yazması demek siparişin tamamlandığını gösteriyor. Yani burada amazon parayı iade edip ürünü göndermiş olmuyor. Sadece sen öyle sanıyorsun.
para şuan bankamda ve ürün teslim edilmiş. Amazon teslim süresini geçtiği için iade etmiş.

Zaten ürünler 5-6 gün geçikince siparişlerimde Geri ödeme için X tarihte buraya gelin gibi bir ifade vardı
Screenshot_5.jpg

fruko.gzz

80+ Silver
hahahahaha

Ayağım kırık kısmında:
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Eğer dediğin gibiyse amazon telafi olarak anakart sende kalsın dediyse satacak isen veyahut vereceksen amazon onayını görme karşılığında alabilirim ama diğer arkadaşlarında dediği gibi normalde iade tamamlandı yazması gerekli o kısmı bende anlamadım istersen bir daha ara sor.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Furkan Görür
Eğer dediğin gibiyse amazon telafi olarak anakart sende kalsın dediyse satacak isen veyahut vereceksen amazon onayını görme karşılığında alabilirim ama diğer arkadaşlarında dediği gibi normalde iade tamamlandı yazması gerekli o kısmı bende anlamadım istersen bir daha ara sor.
satmayı düşünmüyordum. Bedava verecektim vazgeçtim, ürünü de kullanmayacağım dursun köşe de. İade tamamlandı kısmında akşama kadar beklerim olmazsa da önemli değil artık. Amazon canlı destek gerekli cevabı verdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,634
Son üye
hanz88
Top Bottom