Anakart Değişikliği Yapmalımıyım ? (Hazır sistem anakartı)

emir3450

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
Merhabalar vatanbilgisayardan hazır sistem aldım anakartı değiştirmem gerekli mi oc ve undervolt vs yapmıyorum düz kullanıcıyım iyi performans verir mi
Değiştirmem gerekli ise 6-7 bin tl bütçe ile ne alabilirim
GIGABYTE B840M-D2H AMD

Merhabalar vatanbilgisayardan hazır sistem aldım anakartı değiştirmem gerekli mi oc ve undervolt vs yapmıyorum düz kullanıcıyım iyi performans verir mi
Değiştirmem gerekli ise 6-7 bin tl bütçe ile ne alabilirim
GIGABYTE B840M-D2H AMD

2 Adet m2 slotu var, senin için yeterlidir diye düşünüyorum, seçili anakart genel itibari ile düz kullanıcı için fazlaca yeterli. OC kilidi kapalı zaten istesen de yapamazsın. 900 Lira farkla diğer modelini almanı öneririm, hem m2 soğutucusu var hem de 4 ram slotu var. 6-7 bin e bir kaç alternatif var ama düz kullanıcıyım dediğin için onlarla uğraşmana gerek yok.

-Mehmet- teşekkür ederim bazı forum yazılarında alınmaz dedikleri için sorayım dedim şuan kullandığım sistem msı a620 7500f 4060 sadece ekran kartına ufak bir oc yapıyorum harici anlamıyorum o yüzden taktığımda sorunsuz performans kaybı olmaz ise direk dediğiniz gibi alıcam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır zaten pek de bir seçenek yok gibi :D
hocam alıp iade edebilirsem iade edicem yada sıfır kullanmadan satıcam güzel bir sistem topladım anakart yüzünden başım ağrımasın istiyorum

-Mehmet- teşekkür ederim bazı forum yazılarında alınmaz dedikleri için sorayım dedim şuan kullandığım sistem msı a620 7500f 4060 sadece ekran kartına ufak bir oc yapıyorum harici anlamıyorum o yüzden taktığımda sorunsuz performans kaybı olmaz ise direk dediğiniz gibi alıcam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam alıp iade edebilirsem iade edicem yada sıfır kullanmadan satıcam güzel bir sistem topladım anakart yüzünden başım ağrımasın istiyorum
Rica ederim. Dediğim gibi 900 lira farkla diğer modeli almanız daha iyi olur. b840 konumlandırma olarak a620 ve b850 çipsetleri'nin tam ortasında kalıyor, ara bir modeldir. 7800x3d yi sorunsuz besleyebilir diye düşünüyorum. Sizin ihtiyaçlarınıza yetecektir. Memnun kalmazsanız satıp b850 falan bakabilirsiniz, 4000 liradan fazla eder o anakart. Üstünü tamamlayıp güzel bir modele yükseltebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,687
Üyeler
186,094
Son üye
PoseTech
Geri