Anakart ekran kartı yandı

Reaksiyon skoru
8
Sabahtan beri sorunsuz çalışıyordu aniden ekran kartının sarı pinlerin olduğu yer ve anakartın ekran kartı PCI X16 portu yandı anakart alalı 3 hafta oldu ekran kartı 5 ay Amazon'dan aldım benim suçummu yoksa anakartı satanlarınmı Amazon'dan aldım telafi ederler mi acaba yardım eder misiniz?
@Ayhan Dönmez
PC özellikler.
AMD Ryzen 5 7500F.
RX 6800 Sapphire Nitro+
Gigabyte X870 Gaming X WI-FI7
Crucial Pro 6000MHz CL36 16x2
Samsung 970 Pro 512 GB.

Sabahtan beri sorunsuz çalışıyordu aniden ekran kartının sarı pinlerin olduğu yer ve anakartın ekran kartı PCI X16 portu yandı anakart alalı 3 hafta oldu ekran kartı 5 ay Amazon'dan aldım benim suçummu yoksa anakartı satanlarınmı Amazon'dan aldım telafi ederler mi acaba yardım eder misiniz?
@Ayhan Dönmez
PC özellikler.
AMD Ryzen 5 7500F.
RX 6800 Sapphire Nitro+
Samsung 970 Pro 512 GB.

Ekler

• 5250.webp
    5250.webp
    412.5 KB · Hit: 213
  • 5251.webp
    5251.webp
    834.1 KB · Hit: 214
psu marka modelinizi yazabilir misiniz?

ekran kartı bağlantısını tek kablo üzerinden 2x8 pin bağlantısıyla mı yaptınız? ve son olarak, ekran kartı sarkma önleyici aparat var mıydı?

ekran kartı bağlantısını tek kablo üzerinden 2x8 pin bağlantısıyla mı yaptınız? ve son olarak, ekran kartı sarkma önleyici aparat var mıydı?

Oturturdum 3 hafta sorunsuz kullandım Cougar gec 850W Gold PSU ekran kartı güç girişinde yanık yok sadece buralarda yanık var önceki sistemde de bu PSU ve ekran kartı vardı sorunsuz kullandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oturturdum 3 hafta sorunsuz kullandım Cougar gec 850W Gold PSU ekran kartı güç girişinde yanıl yok sadece buralarda yanık var önceki sistemde de bu PSU ve ekran kartı vardı sorunsuz kullandım.

pcie express'in altındaki uzun koyu siyah çizgi ne? sanki sıvı dökülmüş gibi.
Valla bu işleri bilmiyorum, Amazon sadece satıcı, 5 ay geçmiş, ayıplı mal satmamışlar gibi, en fazla marka ile konuşmak lazım ama onlarda incelemek mi ister ne, peki o nasıl olur bilmiyorum. PSU olsa bence hepsi yanardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı ucunda da ıslaklık var gibi, bir şey mi erimiş yoksa dökülmüş mü çözemedim.

psu ile alakalı olduğunu sanmıyorum bence güç kablosu tam oturmamış

@Ayhan Dönmez
PC özellikler.
AMD Ryzen 5 7500F.
RX 6800 Sapphire Nitro+
Samsung 970 Pro 512 GB.
senin suçun değil ne yaparken oldu bu furmark testi ağır bir oyun yoksa boşta bir anda mı

senin suçun değil ne yaparken oldu bu furmark testi ağır bir oyun yoksa boşta bir anda mı
Boşta oldu ekran kartı 35 derece filandı arkada LoL açıktı sadece işlemcide 50 derece filandı sistem hiç sıcak değildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,837
Üyeler
189,166
Son üye
federicoclemento
Geri