Anakart hakkında soru

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
745
Arkadaşlar merhaba, ryzen 3 2200g apu bi cpum var önceden bunu apu olarak kullanıyordum sonea ekran kartı aldım şuan ekran kartı takılı kullanıyorum.

İşlemciye alıcı çıktı ama denemek istiyor ben ekran kartını söküp monitörü anakarta bağlasam direk ekran verirmi veya yapmam gereken farklı bir şey olurmu?

Arkadaşlar merhaba, ryzen 3 2200g apu bi cpum var önceden bunu apu olarak kullanıyordum sonea ekran kartı aldım şuan ekran kartı takılı kullanıyorum.

İşlemciye alıcı çıktı ama denemek istiyor ben ekran kartını söküp monitörü anakarta bağlasam direk ekran verirmi veya yapmam gereken farklı bir şey olurmu?
işlemcisiz çalışmaz mümkün değil

Hocam şöyle bir şey duymuştum sanki ekran kartı takıldığı için apu devre dışı kalıyor geri açılması için bios sıfırlanması gerek vs.

Öyle bir şey yok değilmi?
ekran kartı takılı bir şekilde anakarttan görüntü alacaksanız böyle bir durum söz konusu olabilir ekran kartını çıkarın apu kullanmak istiyorsunuz anladğım kadarıyla

Sadece ekran kartı görüntü vermez

Ekran kartını sökücem anakarta takıcam monitörü direk işlemciden görüntü alırım direk işlemsiz yani.

Teşekkürler umarım böyle olur denicem.

Geri