Neler Yeni

Anakart HDMİ maksimum 720P veriyor.

zsyredia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bulut Aydın
Merhaba arkadaşlar. Elimde Asus Tuf Gaming B450 Pro Gaming anakart var. Apu işlemci ( Ryzen 5 Pro 4650G ) işlemci ile HDMİ çıkışından görüntü alıyorum. Maksimum 720P alıyorum. Monitörün 1080P olduğuna eminim. Anakartı ikinci el aldım. Hdmi'ın sıkıntılı olma ihtimali var mı? Bu anakarttaki hdmı maksimum çözünürlük olarak ne verebilir? Ben VGA ile görüntü alsam sorun düzelir mi? 1080P VGA çıkışı ile görüntü alabilir miyim?

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
anakart hdmı girişi 4k ya kadar destekliyor ya kablo dandik ya da driver güncel değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

önce chipseti güncelleyin indirme linki
sonra da gpu yu indirme linki

Son düzenleme:

zsyredia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bulut Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakart hdmı girişi 4k ya kadar destekliyor ya kablo dandik ya da driver güncel değil.

4 farklı driver denedim. Kablo sağlam. 2 farklı hdmı kablo denedim. Hatta o hdmı kablo ile monitöre Mi Box S 4K taktim ve 1080P görüntü aldım. Sorun bu ikisi de değil.

Hdmı çıkışının bozuk olma ihtimali var mı? Birisi hdmı çıkışı ya da anakartta bir kısım bozuktur dedi. Hdmı çıkışı yüzünden ise VGA ile çözerim ama anakartta başka bir kısım bozuk ise ne yapmam gerekiyor?

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yok mu? bana arkadaş var demişti. Benim pek bilgim yok. O halde bunu çözmenin yolu yok mu?
1662634365347.png

evet yok, ama hdmi bozuk olsa hiç görüntü alamazsın. bir den çok driver denemiş olabilirsin. bir de attığım chipseti kur denemekten zarar gelmez.

Top Bottom