Anakart işlemci yuvası pinleri yamuldu

sametbey1

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar işlemci yuvasına termal kaçtı temizleyim derken pinler yamuldu tanıdığım bilgisayarcı uğraştı yapamadı görüntü gelmiyor msi garantiye göndersem yapar mı
Yoksa anakartım çöp mü oldu 12k

Ekler

• IMG_20250315_182900.jpg
    IMG_20250315_182900.jpg
    2.9 MB · Hit: 75
  • IMG_20250315_182854.jpg
    IMG_20250315_182854.jpg
    3.9 MB · Hit: 72
kürdanla pinlerin birbirine temas etmesini engelleyecek şekilde hassasça düzelt hafif yamuk olsa bile çalışır

bu konuyu görüp sokete termal macun temizlemek isteyen yumuşak uçlu diş fırçasının ucuna etil alkol yada kolonya ya az batırıp hassas şekilde temizleyebilir.

İslemci takip çalıştırmaya mi çalıştın bide bu şekilde?
Bravo...

İslemci takip çalıştırmaya mi çalıştın bide bu şekilde?
Bravo...
Bilgisayarcı yaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kürdanla pinlerin birbirine temas etmesini engelleyecek şekilde hassasça düzelt hafif yamuk olsa bile çalışır

bu konuyu görüp sokete termal macun temizlemek isteyen yumuşak uçlu diş fırçasının ucuna etil alkol yada kolonya ya az batırıp hassas şekilde temizleyebilir.
Bilgisayarcı yapamadıysa ben nasıl yapayım

1742053767135.png

sol üst kısmı aydınlatıp fotoğrafını çekermisin ordaki pin kopmuş gibi duruyor bu halde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü yorumlar var bu yeri nereden tanıyorsunuz
ben şahsen bilmiyorum ama hacıSOFU önerdiyse iyi biryerdir

Arkadaşlar işlemci yuvasına termal kaçtı temizleyim derken pinler yamuldu tanıdığım bilgisayarcı uğraştı yapamadı görüntü gelmiyor msi garantiye göndersem yapar mı
Yoksa anakartım çöp mü oldu 12k
mercekle bakıp ince uclu cımbız la düzelticek o tamircide imkanın var ise sende öyle yap diyeceği şeyde şu garanti veremeyiz eger siz uğraştıysanız düzeltmeye calıstıysanız saga solo bükyütseniz kopa bilir o pinler..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri