Anakart işlemci yuvası pinleri yamuldu

mercekle bakıp ince uclu cımbız la düzelticek o tamircide imkanın var ise sende öyle yap diyeceği şeyde şu garanti veremeyiz eger siz uğraştıysanız düzeltmeye calıstıysanız saga solo bükyütseniz kopa bilir o pinler..
Koptu diyelim yuva değişimi olmaz mı am5 soket

Soket değişimi yapılır.

Kötü yorumlar var bu yeri nereden tanıyorsunuz
Kötü yorum mu?
Sallama sen kötü yorumu, ekmeğiyle oynamaya çalışan insanlar.
Piyasanın en iyisi 6 yıl önce pin tamirli anakart satın aldım halen taş gibi bi sorunu yok.
Güvenilir @NanyaRevB yi bizzat yönlendirdim pin tamiri yaptı düzeltmesi 1 saniye sürmemiş. işciliği o kadar iyidir.

Kötü yorum mu?
Sallama sen kötü yorumu, ekmeğiyle oynamaya çalışan insanlar.
Piyasanın en iyisi 6 yıl önce pin tamirli anakart satın aldım halen taş gibi bi sorunu yok.
Güvenilir @NanyaRevB yi bizzat yönlendirdim pi tamiri yaptı düzeltmesi 1 saniye sürmemiş. işciliği o kadar iyidir.
Görebileceğiniz en ahlaklı insanlardan birisidir, gecenin saat 11’inde anakartımı kurtarmak için elinden geleni yaptı, yemek ısmarladı etti, Gigabyte kaynaklı bir sorun olmasına rağmen ve emek harcadı. Ben ücret için diretmeme rağmen bir tl almamış bir insandır.

Görebileceğiniz en ahlaklı insanlardan birisidir, gecenin saat 11’inde anakartımı kurtarmak için elinden geleni yaptı, yemek ısmarladı etti, Gigabyte kaynaklı bir sorun olmasına rağmen ve emek harcadı. Ben ücret için diretmeme rağmen bir tl almamış bir insandır.
Yarın açıksa götürürüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,266
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri