- Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbul'da bir yer buldum soketi değiştirdi 4k verdimSonuç ne oldu kral
İstanbul'da bir yer buldum soketi değiştirdi 4k verdimSonuç ne oldu kral
Sorunsuz oldu mu başkan ? Yani eskisi gibi bugün benim anakart da 1 pin gg oldu ekran fan yok garantiyi denediniz mi siz ?İstanbul'da bir yer buldum soketi değiştirdi 4k verdim
Garantiyi denemedim ama yapmazdı direk hızlı çare olarak denedim 1 pinse düzeltilir değiştirmeye gerek yok bence sorunsuz oldu şuan cillop gibi her oyunu oynuyorum sıkıntısızSorunsuz oldu mu başkan ? Yani eskisi gibi bugün benim anakart da 1 pin gg oldu ekran fan yok garantiyi denediniz mi siz ?
Yok direk1 pin kırık benim ki yamuk değil garantiyi bi denemek istiyorum ücretiyle yapar mı diyeGarantiyi denemedim ama yapmazdı direk hızlı çare olarak denedim 1 pinse düzeltilir değiştirmeye gerek yok bence sorunsuz oldu şuan cillop gibi her oyunu oynuyorum sıkıntısız
Ücretiyle yapar 1 pin kırık ise de yapıyorlar diye biliyorum anakart hangi marka modelYok direk1 pin kırık benim ki yamuk değil garantiyi bi denemek istiyorum ücretiyle yapar mı diye
Asrock b850pro rs sizin ki gibi soket değişecek garantiye yollayacağım yarın bakalım yaparlar mı sizce ücretini versekÜcretiyle yapar 1 pin kırık ise de yapıyorlar diye biliyorum anakart hangi marka model