Anakart önerisi istiyorum.

yetekoglu

80+
Reaksiyon skoru
12
Sistemim imza kısmında yazıyor. Bütçe 3-4 bin tl anakartımı yenilemek istiyorum. Anakart önerebilir misiniz?

Sistemim imza kısmında yazıyor. Bütçe 3-4 bin TL anakartımı yenilemek istiyorum. Anakart önerebilir misiniz?
Yerinizde olsam yeni anakart almazdım. Hangi anakartı alırsanız alın 7000 serisi bir işlemciyle kullanamayacaksınız. B450 yeterli olur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci yükseltecek olsanız 5600'den yine 5700 veya 5900'e geçmezsiniz diye yazdım.

Yerinizde olsam yeni anakart almazdım. Hangi anakartı alırsanız alın 7000 serisi bir işlemciyle kullanamayacaksınız. B450 yeterli olur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci yükseltecek olsanız 5600'den yine 5700 veya 5900'e geçmezsiniz diye yazdım.
pcle 4e geçmek alacağı performansı artıracaktır diye biliyorum. b450 pcle 4 desteklemiyor yanlış biliyorsam.

çok emin değilim ancak ben 6500 xt kullandığım için şöyle bir karşılaştırma izlemiştim.
Hocam bizzat kullanan arkadasim var bu kadar farketmiyor, bu testlerde yanlislar olabiliyor.

Sistemim imza kısmında yazıyor. Bütçe 3-4 bin TL anakartımı yenilemek istiyorum. Anakart önerebilir misiniz?
Bu anakart güzel özelliklere sahip duruyor. Fiyat olarakta normal geldi. Bakmanızı öneririm.

Geri