Anakart sorunu sürücü sorunu

Fky37.v

80+
Reaksiyon skoru
0
Aşağıdaki metni TeknoPat forumuna uygun, düzgün imla ve akıcı anlatımla senin için düzenledim:

Arkadaşlar merhaba. Vatan’ın internet sitesinden sıfır bir bilgisayar topladım. Bilgisayardan pek anlamadığım için montaj konusunda bir arkadaşımı çağırdım. Montajı sorunsuz şekilde yaptı fakat kuruluma geçtiğimizde bir türlü ilerleyemedik.

MSI A520M-A Pro (AMD AM4, DDR4, mATX) anakart kullanıyorum.
Sistemi açtığımızda BIOS ekranı geliyor, ayarlara girebiliyoruz ancak ne yaptıysak Windows kurulumuna geçmedi. Windows yüklerken sürekli “sürücü bulunamadı” hatası alıyoruz ve tekrar BIOS’a atıyor. SSD’yi görmediğini düşündük. NVMe SSD için “iOS” denilen bir sürücü de yüklendi fakat yine bir değişiklik olmadı.

Yaklaşık bir haftadır uğraşıyorum ve artık gerçekten bunalmış durumdayım. Sıfır sistem topladım, mutlu mutlu kullanmaya başlayacağım derken daha kuruluma bile geçemeden tıkandım. Sorunun anakarttan mı, SSD’den mi yoksa bambaşka bir şeyden mi kaynaklandığından emin olamıyorum.

Eğer çözemezsem pazartesi günü iade edip aynı segmentte olan ve daha ucuz olan ASUS Prime A520M-K modeline geçmeyi düşünüyorum. Sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?
Ssd 1tb kioxia
Anakart msi a520m a pro

Harbiden bunaldım 1 haftadır yoksa artık bu model msi anakartı üreten adamları bulacağım artık 😆 yada dediğim gibi iade edip asusu alacağım ilk defa topluyorum sıfır bir bilgisayar msi anakart travma oldu ilk ve son

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,628
Üyeler
192,435
Son üye
hamzqsf
Geri