Anakart tavsiyesi

Reaksiyon skoru
3
Sistem:
İşlemci: Ryzen 5 3600X.
RAM: 32 GB G.Skill 3600 MHz.
SSD: 500 GB Samsung 970 Evo Plus.
Ekran kartı NVIDIA RTX 2060 Super 8 GB.

Şu an elimde ASUS TUF Gaming X570 PLUS 4400 MHz anakart var ama bu anakarta bu donanımları takınca sistemde bir uyuşmazlık oluyor. ( sistem çok geç açılıyor, yeniden başlatma ekranında kalıyor ve oyunlarda fazlasıyla FPS kaybı var ) bu sisteme önerebileceginiz bir anakart var mı? Mesela MSI gamer kartları var X570 çiplisi onu alsam yine aynı sıkıntı çıkar mı?

Sıkıntı başka bir şeyden olabilir. Çok değişik bir durum.

Sıkıntı başka bir şeyden olabilir. Çok değişik bir durum.
denemedigim test etmedigim parça kalmadı . psu bile degiştirdim yine aynı sorun var . şuan tek ihtimal kaldı oda anakart
Post automatically merged:

Bence sorun anakartta değildir. Emin misiniz ankartta olduğuna_
denemedigim test etmedigim parça kalmadı . PSU bile degiştirdim yine aynı sorun var . şuan tek ihtimal kaldı oda anakart

Hocam hiç mi garanti falan yok iade tarzı bir şey olmaz mı? Daha yeni çıkmış bir anakart yani garantisi bile bitmemiştir.

Hocam hiç mi garanti falan yok iade tarzı bir şey olmaz mı? Daha yeni çıkmış bir anakart yani garantisi bile bitmemiştir.
garantisi var o yönden sıkıntı yok . zaten garantiye gönderdim ürün degişip sıfırı gönderildi ama sorun yine aynı . çoğu donanımcılar amd tabanlı anakartlarda bu sıkıntı olabilir diyor farklı bir anakart kullanınca düzelir diyorlar bende o yüzden anakart tavsiyesi istiyorum

Bence sorun anakart değil işlemci. Gerekli testleri yapmadığım için emin değilim ancak sorun anakartta ise çok saçma bir sorun.

Bence sorun anakart değil işlemci. Gerekli testleri yapmadığım için emin değilim ancak sorun anakartta ise çok saçma bir sorun.
işlemciyide servise gönderdim arıza tesbiti için test edilip sorun yok dediler . diger donanımlar ise sıfır gönderildi .

Sistem:
İşlemci: Ryzen 5 3600X.
RAM: 32 GB G.Skill 3600 MHz.
SSD: 500 GB Samsung 970 Evo Plus.
Ekran kartı Nvidia RTX 2060 Super 8 GB.

Şu an elimde Asus TUF Gaming X570 PLUS 4400 MHz anakart var ama bu anakarta bu donanımları takınca sistemde bir uyuşmazlık oluyor. ( sistem çok geç açılıyor, yeniden başlatma ekranında kalıyor ve oyunlarda fazlasıyla FPS kaybı var ) bu sisteme önerebileceginiz bir anakart var mı? Mesela MSI gamer kartları var X570 çiplisi onu alsam yine aynı sıkıntı çıkar mı?
Bence sorun anakartta deil ama satmak istersrn ucuza alırım

RTX 2060S'e 3600x çok fazla onun yerine 3600 alıp RX 5700 XT alabilirsin.

RTX 2060S'e 3600x çok fazla onun yerine 3600 alıp RX 5700 XT alabilirsin.
nasıl yani anlamadım çok fazla bilgim yok benim . yukarıda yazdığım donanımlar şuan elimde mevcut şuan anakart lazım .

Bence sorun anakartta deil ama satmak istersrn ucuza alırım
yeni anakart alıp onunla deneyecem eger olmazsa tüketici heyetine başvurup iade edecegim için parça satmıyorum kardeş .

nasıl yani anlamadım çok fazla bilgim yok benim . yukarıda yazdığım donanımlar şuan elimde mevcut şuan anakart lazım .

yeni anakart alıp onunla deneyecem eger olmazsa tüketici heyetine başvurup iade edecegim için parça satmıyorum kardeş .
Anakart olarak Gigabyte B450m S2h 3600mhz öneririm

Anakart için bütçe nedir? Elindeki anakartıda bana gönder bari :D

Geri