Öneri Anakart tavsiyesi.

Reaksiyon skoru
9
Şu anda "BIOSTAR Group G31D-M7" isimli çok eski bir anakart kullanıyorum.Öğrendim ki artık değiştirmem gerekiyor çünki 2009 anakartı,DDR2 ve maksimum intel core duo 2 destekliyor.
Çok fazla bütçem yok,bilgisayar'ımı upgrade etmem gerekiyor.İlk adımı anakartla yapmam gerektiğini de öğrendim :d.Bana uygun bütçeli anakart önerir misiniz?.

Şu anda "BIOSTAR Group G31D-M7" isimli çok eski bir anakart kullanıyorum.Öğrendim ki artık değiştirmem gerekiyor çünki 2009 anakartı,DDR2 ve maksimum Intel core duo 2 destekliyor.
Çok fazla bütçem yok,bilgisayar'ımı upgrade etmem gerekiyor.İlk adımı anakartla yapmam gerektiğini de öğrendim :d.Bana uygun bütçeli anakart önerir misiniz?.
Anakart değiştirirken ram ve işlemci de değiştirmen gerekir.

Şu anda "BIOSTAR Group G31D-M7" isimli çok eski bir anakart kullanıyorum.Öğrendim ki artık değiştirmem gerekiyor çünki 2009 anakartı,DDR2 ve maksimum Intel core duo 2 destekliyor.
nasıl bir sistem toplayacaksın amd mı olacak intel mi

Anakart değiştirirken RAM ve işlemci de değiştirmen gerekir.
evet biliyorum o parçalarda 2009'dan kalma :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl bir sistem toplayacaksın AMD mı olacak Intel mi
ekran kartı olarak amd düşünüyorum ama işlemci'de çok ön yargılıyım.Daha önce hiç amd işlemci kullanmadım.

evet biliyorum o parçalarda 2009'dan kalma :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı olarak AMD düşünüyorum ama işlemci'de çok ön yargılıyım.Daha önce hiç AMD işlemci kullanmadım.

kesinlikle amd almalısn intelin tek önerilen işlemcii9 9900k amd al parana yazık olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,191
Üyeler
173,776
Son üye
SkywalkerX
Geri