Neler Yeni

Yardım Anakartı açtım böyle idi ne yapmam lazım????

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
Dostlar sinirden elim ayağım titriyor hiç açıp da bakmadım şimdi kurulum yapayım dedim anakart bunları gördüm dişleri gitmiş mi ne olmuş buna

Ekler

• 17426425229168585359898568946979.jpg
    17426425229168585359898568946979.jpg
    2.6 MB · Hit: 184
Sadece 2 3 tanesi gitmiş gibi görünüyor ufak düzeltme ile düzelir gibi kendiliğinden olacak bir şey değil bu biri değmiş olabilir

Dostlar sinirden elim ayağım titriyor hiç açıp da bakmadım şimdi kurulum yapayım dedim anakart bunları gördüm dişleri gitmiş mi ne olmuş buna
olum kafayı yicem ya niye açıp bakmadım ki iade kodu oluşturdum da alırlar mı iade off

Umarım kargoyu açarken pinlerin eğik olduğunu gösteren VİDEO ÇEKMİŞSİNDİR...
Yoksa buzlu bir bardak su iç.

evet pinler gitmiş ama kendi kendine olacağını zanetmiyorum

Eğer defolu ise iade edin, 3 boyutlu bakmak gerek ama sanki 1-2 pin yamuk gibi...

Umarım kargoyu açarken ve pinlerin de eğik olduğunu gösterirkebn VİDEO ÇEKMİŞSİNDİR...
Yoksa buzlu bir bardak su iç.
kargoyu hiç açmadım ki bugün kurulum yapayım dedim açtım böyleydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer defolu ise iade edin, 3 boyutlu bakmak gerek ama sanki 1-2 pin yamuk gibi...
alalı 2 hafta oluyor yatıyordu orda tüm parçalar gelince açtım

kargoyu hiç açmadım ki bugün kurulum yapayım dedim açtım böyleydi

alalı 2 hafta oluyor yatıyordu orda tüm parçalar gelince açtım
Geçmiş olsun satıcı kim?

Daha da geçmiş olsun...

Bilen bi bilgisayarcıya düzelttir ya da garantiye yolla diyeceğim de her türlü kullanıcı hatası diyecekler TOP SANA KALACAK.

İADE süresi 15 gün müydü? Geçti mi şimdi? :( Unutmuşum bu konuları, en son 14 gün iade hakkı vardı internetten satışlarda..?

Daha da geçmiş olsun...

Bilen bi bilgisayarcıya düzelttir ya da garantiye yolla diyeceğim de her türlü kullanıcı hatası diyecekler TOP SANA KALACAK.
niye ya niyee

İADE süresi 15 gün müydü? Geçti mi şimdi? :( Unutmuşum bu konuları, en son 14 gün iade hakkı vardı internetten satışlarda..?
iade kodu verdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,943
Üyeler
173,101
Son üye
Dexter_Morgan
Geri