- Konu Sahibi Konu Sahibi
500konu senle alakalı ama bazen anakartlar kendini kitliyo bozulmamış olabilir bi bakmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vala bence o anakartla kimse uğraşmaz kaça aldın
500konu senle alakalı ama bazen anakartlar kendini kitliyo bozulmamış olabilir bi bakmak lazım
Bios pilini çıkar öyle çalıştır.Sahibinden'den aldığım anakartı denerken elektrik gitti geldiğinde ise pcyi denedim açılmadı eski anakartta denedim açıldı ne yapmalıyım
Güç girişi yok zaten anakarttaEPS 8 Pin (4+4) CPU ATX Anakart PSU Güç Kaynağı Kablosunu Gpu Güç Kablosu Olarak Taktıysanız Geçmiş Olsun Anakart Çöp Olmuştur.
Garantili ve faturalıysa garantiye verirsiniz bişey olmaz.
Denedim bütün yolları denedimBios pilini çıkar öyle çalıştır.
Kartta herhangibir kararma gibi bişey görmedim sorun nerde tam olarak bilmiyorumkonu senle alakalı ama bazen anakartlar kendini kitliyo bozulmamış olabilir bi bakmak lazım
Elektrik kesilmesiyle anakart bozulacak olsa sağlam anakart kalmazdı ama bios yüklerken elektrik giderse, biliyorsunuz.Güç girişi yok zaten anakartta
Denedim bütün yolları denedim
Anakart ucuz yaptırsan gene o kadar çıkar yenisini al 300 500 bir şey anakart ve eski anakartNe yapcağımı şaşdım kaldım acaba ne kadar tutar yaptırması fiyat tahmininiz varmıdır eski anakart sonuçta
Yani ne oldu bende anlamadım ne olmuş olabilir sizce?Elektrik kesilmesiyle anakart bozulacak olsa sağlam anakart kalmazdı ama bios yüklerken elektrik giderse, biliyorsunuz.
Elektrik anakart tetik alıp açılmaya başlarken mi kesildi, hangi aşamada kesildi?.Yani ne oldu bende anlamadım ne olmuş olabilir sizce?
Elektrik geldi pcyi açayım dedim açılmadı öyleElektrik anakart tetik alıp açılmaya başlarken mi kesildi, hangi aşamada kesildi?.
Anlamadım, yani sistemi kurdun ama çalıştırmadan elektrik kesildi, elektrik gelince çalıştırdın açılmadı mı?Elektrik geldi pcyi açayım dedim açılmadı öyle
Çalıştırmadan önce çalıştırmıştım herhangi bir sorun yoktu sonra elektrik gitti pc açık halde geldikten sonra pcyi açmaya denediğimde hiç açılmadı yani fan dahi kıpırdamadı ve benim eski anakarta takınca çalıştı olay bundan ibaretAnlamadım, yani sistemi kurdun ama çalıştırmadan elektrik kesildi, elektrik gelince çalıştırdın açılmadı mı?
Anakart boştayken bios pil kutuplarını kısa devre yapın ki ilgili dolu kondansatör varsa boşalsın. Sonra tekrar deneyin.Çalıştırmadan önce çalıştırmıştım herhangi bir sorun yoktu sonra elektrik gitti pc açık halde geldikten sonra pcyi açmaya denediğimde hiç açılmadı yani fan dahi kıpırdamadı ve benim eski anakarta takınca çalıştı olay bundan ibaret
Biosu direk sıfırladım hocam olmadı gineAnakart boştayken bios pil kutuplarını kısa devre yapın ki ilgili dolu kondansatör varsa boşalsın. Sonra tekrar deneyin.
Bence şimdi bırakın yarın tekrar deneyin hatta başka güç kaynağı varsa onunla deneyin.Biosu direk sıfırladım hocam olmadı gine