Anakartım'a RX 570 takabilir miyim ?

doqixd

80+
Reaksiyon skoru
75
Selamlar şu gördüğünüz ekran kartını alacağım. Anakartım'da bu ekte gördüğünüz anakart. Bu anakart'a rx 570 takabilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler

23232.webp

Ekler

• 23232.webp
    23232.webp
    20.3 KB · Hit: 68
Evet takabilirsiniz ama Aliexpress'den almanızı önermem. Fazlasıyla bir gümrük vergisi ile karşılaşabilirsiniz. Zaten yanlış anlamadıysam 2.el mining yapılmış olma ihtimali bir hayli yüksek. Yurt içi alışverişine yönelmenizi öneririm.

Ekran kartı anakarta uyuyor uymasına fakat işlemcini ve güç kaynağını yazmamışsın, önemli olan bu ikisidir.

Calibre 500W bir psu ve fx 6300 işlemcim var 4.1 ghz de kullanıyorum. Darboğaz çok azda olsa olacak 4.1 ghz de ama merak etmeyin fx 8300 de alacağım.

Yalnız FX 8300 alsanız bile darboğaz olur.

olmaz diye düşünüyorum ama yine de gayet güzel overclock yaparım darboğaz olmaz.
Siz bilirsiniz hocam, ben yine de darboğaz olacağı kanaatindeyim. Ancak tabii ki de almayın demiyorum çünkü daha düşük model alınca da daha az performans alacaksınız ama dediğiniz gibi RX 570 alırsanız en azından o düşük modellerden fazla performans alacaksınız.

Siz bilirsiniz hocam, ben yine de darboğaz olacağı kanaatindeyim. Ancak tabii ki de almayın demiyorum çünkü daha düşük model alınca da daha az performans alacaksınız ama dediğiniz gibi RX 570 alırsanız en azından o düşük modellerden fazla performans alacaksınız.
hocam fx 8300 alacağım ben ancak 7 eylül de doğum günüm var kardeşim bana yeni pc alabilir. Ekran kartı alacağıma biliyor alırsa am4 bi sistem alır. En kötü ihtimalle ryzen 5 1600 alır onunla da çatır çatır kullanırım. Rx 570 i

Geri