Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakartımda wifi desteği var ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet günaydın
Anakartında wifi var. Ethernetle bağlayınca da otomatik driverı iner zaten. Aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Bence bir format at. Yazılımsal olma ihtimaline karşı. Sonra yine olmazsa anakartı iade et. Anakartında problem olabilir
daha önce format attım düzelmedi anlamıyorum sorun bendemi ki

YazılımKafa

80+ Silver
Senlik bir şey yok. Aklıma başka bir şeyde gelmiyor zaten arkadaşlar yazmışlar. Sorun bence anakartta

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Hocam mediatek wifi driver kurulum esnasında hata verdi mi
Chipset kurdunuz son olarak bios güncellemeyi deneyin veya bios ayarlarını default yapın wifi anten soketleri yerine tam oturduğuna emin olun geriye bir şey kalmıyor.

Bende de asus prime b650m-a wifi 2 var ilk kurulumda bende de aynı windows wifi adaptörü nü görmüyor güncelleme yapınca görmeye başlıyor.

LAN kablosunu söktüğünüzde peki wifi ağları otomatik gelmiyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet günaydın
Hocam mediatek wifi driver kurulum esnasında hata verdi mi
Chipset kurdunuz son olarak bios güncellemeyi deneyin veya bios ayarlarını default yapın wifi anten soketleri yerine tam oturduğuna emin olun geriye bir şey kalmıyor.

Bende de asus prime b650m-a wifi 2 var ilk kurulumda bende de aynı windows wifi adaptörü nü görmüyor güncelleme yapınca görmeye başlıyor.

LAN kablosunu söktüğünüzde peki wifi ağları otomatik gelmiyor mu
Hayır gelmiyor hata almıyorum herhangi bi şekilde format deniyorum şuan

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Hayır gelmiyor hata almıyorum herhangi bi şekilde format deniyorum şuan
Hocam yeniden iso dosyası yapın yeni iso indirin deneyin bence 10 sa 11 indirin 11 ise 10 indirin.

Başka aklıma gelen bir şey yok ama bios a girip bios ayarlarını default yapın

Sizin aygıt yöneticisinde ben mediatek wifi adaptör göremedim diğerleri yazan yerde yoksa kurulum yapmamış gibi düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet günaydın
Hocam yeniden iso dosyası yapın yeni iso indirin deneyin bence 10 sa 11 indirin 11 ise 10 indirin.

Başka aklıma gelen bir şey yok ama bios a girip bios ayarlarını default yapın

Sizin aygıt yöneticisinde ben mediatek wifi adaptör göremedim diğerleri yazan yerde yoksa kurulum yapmamış gibi düşünüyorum
direk windows 10 kurucam acaba bu anakarta hangi driverları yüklemem lazım ihtiyacım olan acaba link atma şansınız varmı benmi yanlış indirdim veya indirmemem gerekenimi indirdim çözemedim

YazılımKafa

80+ Silver
direk windows 10 kurucam acaba bu anakarta hangi driverları yüklemem lazım ihtiyacım olan acaba link atma şansınız varmı benmi yanlış indirdim veya indirmemem gerekenimi indirdim çözemedim
Linke gerek yok. Bilgisayarı internete bağlayınca otomatik olarak driverlar iniyor

YazılımKafa

80+ Silver

YazılımKafa

80+ Silver
tamam denicem sagolun umarım düzelir servise göndermem gerekicek yoksa
Driverların zaten inmiş. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Sorun farklı bir şey. Windows 10 a geçmeyi dene. Olmazsa yeni aldıysan değişim talep et veya garantiye gönder

Drsağbırakmayan

80+ Bronze

Windows 10 Bluetooth ve wifi driver
internete bağlanınca window güncellemeler de otomatik olarak indiriyor

Geriye tek kalan anakart ta sorun var

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet günaydın
Driverların zaten inmiş. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Sorun farklı bir şey. Windows 10 a geçmeyi dene. Olmazsa yeni aldıysan değişim talep et veya garantiye gönder
acaba denetim mamasındAN programlarda neler yüklü oldunu atsam yanlış bişey olma ihtimali varmıdır yeni almadım 4 5 aydır kullanıyorum sorun etmedim wifi lazım olmadı için ama gerekti için şuan sorunun ne oldunu bilmem şart windows 10 yüklicem zaten 11 şuan erken
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bluetooth var ama wifi yok işte

Ekler

• 55.png
    55.png
    60.5 KB · Hit: 21
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,685
Üyeler