Anakartın chipset, lan güncellemleri

climaxbae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
arkadaşlar anakartımın bu tarz güncellemeleri varmış bunları biostan, bios günceller gibi flasha atıp mu yüklemeliyim yoksa normal exe formatında windowstan mı?
1611543747522.png

Eski konunuz üzerinden devam etmeniz gerekmekteydi. Aynı konu için tekrar konu açmak yasak. Sağ üstte bulunan "Yükselt" butonunu kullanarak konunuzu ana sayfa da güncelleyebilirsiniz.

Eski konunuz üzerinden devam etmeniz gerekmekteydi. Aynı konu için tekrar konu açmak yasak. Sağ üstte bulunan "Yükselt" butonunu kullanarak konunuzu ana sayfa da güncelleyebilirsiniz.
İşler iyice sarpa sardı bu konuyu nasıl sileceğim :(

arkadaşlar anakartımın bu tarz güncellemeleri varmış bunları biostan, bios günceller gibi flasha atıp mu yüklemeliyim yoksa normal exe formatında windowstan mı?
Alıntıyı görüntüle
Driverları indirin > Aygıt yöneticisi > Hatalı driver'a sağ tıklayın > güncelleştir > yerel dosya > dosyayı seçin > otomatik olarak güncellesin.

Niye aynı konuyu açıp duruyorsunuz ?
Gündüz erken bir saatte açın.

İşler iyice sarpa sardı bu konuyu nasıl sileceğim :(
Sol atta bulunan "Rapor" butonunu kullanın ve ardından açıklamaya yanlışlıkla açtığınızı ya da hangi sebeple silinmesini istiyorsanız onu yazın.

Driverları indirin > Aygıt yöneticisi > Hatalı driver'a sağ tıklayın > güncelleştir > yerel dosya > dosyayı seçin > otomatik olarak güncellesin.
Chipset lanı ses sürücülerini bu şekilde güncelleyebilir miyim?

Chipset lanı ses sürücülerini bu şekilde güncelleyebilir miyim?
Evet, büyük ihtimal yüklüdür şuanda. Aygıt yöneticisi penceresini ekran görüntüsü şeklinde atar mısınız?

Niye aynı konuyu açıp duruyorsunuz ?
Gündüz erken bir saatte açın.
İlk başta anakartın driverını bulamamıştım sonrasında 1-2 cevap geldiğinde kendim buldum bu sefer chipset lan güncellemelerini naısl yapıcağımı bilmediğim için konuyu değiştirdim fakat yardım bulamadım o yüzden yeni konu açtım sanki 5 kere aynı konuyu açmışım gibi tepki vermeniz de garibime gitti..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, büyük ihtimal yüklüdür şuanda. Aygıt yöneticisi penceresini ekran görüntüsü şeklinde atar mısınız?
1611544096231.png

Asus Setup dosyası ile SetupME'yi kurun. Asus anakartlarının driverları nasıl işliyor bilgim yok maalesef.
Kurulumu yaptım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus Setup dosyası ile SetupME'yi kurun. Asus anakartlarının driverları nasıl işliyor bilgim yok maalesef.
1611544503005.png

Hala aynı gözüküyor ama neden acaba?

Geri