Anakartta Oksitlenme mi var

Tugra188

80+
Reaksiyon skoru
1
B9A4AF4B-8142-475A-9BDF-C71F7933C9B5.jpeg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese cümleten s.a anakartta oksitlenme mi var hocam anlamadım bakabilirmisiniz.

fotodan anlaşılmıyor hocam herhangi bir sıvı mı döküldü nerden gördün burayı bi anda

hocam kırmızı kısımda renk tonu değişikliği var fanı yıkamıştım ama kurudu belki 3 5 damla anakarta akıtmış diye tahmin ettim hocam baya oldu

WhatsApp Görsel 2023-01-08 saat 01.37.13.jpg

hocam 2 3 tane yongada renk koyulaşması var bunun sebebi nedir anlamadım hala

Son düzenleme:
Fotoğraftan gördüğüm kadarı ile oksitlenme olabilir orada.

hocam kırmızı kısımda renk tonu değişikliği var fanı yıkamıştım ama kurudu belki 3 5 damla anakarta akıtmış diye tahmin ettim hocam baya oldu

Alıntıyı görüntüle

hocam 2 3 tane yongada renk koyulaşması var bunun sebebi nedir anlamadım hala
Kurulasanız da belki nemli kalmış olabilir. Döndükce içeriye nem bırakmış olabilir. Tam gözükmüyor fakat oksitlenme olabilir.

oraya takılırsan uğraşıp durursun hocam pc de sorun yoksa devam.garantisi varsa göndermeyi deneyebilirsin değişirler komponenti

Oksitlenme var ise anlayamadım fotodan, izopropil alkol, diş fırçası ile temizleyebilirsiniz fakat izopropil alkol sağlığa zararlıdır göz ile temas vs, onun için fırçalarken uzakta durup yapın.

hocam azıcık koloya ile temizledim kuruttum ama hala aynı değişen bişi yok

Kurulasanız da belki nemli kalmış olabilir. Döndükce içeriye nem bırakmış olabilir. Tam gözükmüyor fakat oksitlenme olabilir.
hocam oraya gelmesi büyük şans bence farbrika çıktısıda olabilme ihitmali varmıdır oraya gelydiyse başka yerlere de gelebilir tek orda var anayamadım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,237
Üyeler
195,571
Son üye
kaankrpz_
Geri