Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 21,760 Dahası Reaksiyon skoru 14,166 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 11 Mayıs 2022 #14 Bol Tereyağlı İskender yazmış: spor modeli sanki daha iyi, onu alacağım sanırım teşekkür ederim Devamı için tıklayın... Bende onu düşünüyorum. Hayırlı olsun şimdiden.
Bol Tereyağlı İskender yazmış: spor modeli sanki daha iyi, onu alacağım sanırım teşekkür ederim Devamı için tıklayın... Bende onu düşünüyorum. Hayırlı olsun şimdiden.
I it's me 80+ Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 442 Dahası Reaksiyon skoru 110 Konum İstanbul İsim Mert 11 Mayıs 2022 #15 Bol Tereyağlı İskender yazmış: Maksimum 5.000TL olacak şekilde akıllı saat önerisi olan var mı? Apple watch serisi düşünüyordum ama android kullandığım için android işletim sistemine uygun olan bir saat istiyorum, apple watch serisinde olan özelliklere yakın saat tercihleri. Devamı için tıklayın... watch gt 2 güzel
Bol Tereyağlı İskender yazmış: Maksimum 5.000TL olacak şekilde akıllı saat önerisi olan var mı? Apple watch serisi düşünüyordum ama android kullandığım için android işletim sistemine uygun olan bir saat istiyorum, apple watch serisinde olan özelliklere yakın saat tercihleri. Devamı için tıklayın... watch gt 2 güzel